7.8 л/100 - доволен
Колко газ Ви харчат колите:
Включвам се да похваля газовото сервизче над "Италианеца". Проблема ми беше - голям разход, малка мощност при всякакви настройки на газовата в продължение на 1 година. Оказа се настройка и центровка в делкото и съответно настройка на газовата. Максимум половин час работа......за човек който разбира, а момчетата явно си разбират. Да чукам на дърво - колата "утихна", намали разхода и повиши мощността - ок. 9 л/100 км при 130-140 км/ч и ок 8/100 при по-кротко каране.
andrei4oo написа:Със голф 3 1.8 АБС 90 коня съм и разхода ми е 15/100 градско на къси разтояния
трябва ли да се притеснявам 4е е висок или да не се занимавам и да търся проблеми с газовото? Газовото е ловато е и е на по малко от година
Моя е също 15/100, мотора ми е като твоя но колата е Пасат комби. Разхода си може да пробваш да свалиш малко предвид това, че си с Голф, но лошото е че си на кратки разстояние и колата ти не може да загрее. Затова харчи повече. Въздушния филтър е много важен за разхода

- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
-
kadrav7755
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте, и аз да похваля/оплача колата е голф 2 PB мотор, израрител волтран 3 месеца си я засичам и се радвам на градски разход около 7,5
НО ! ходих да ми сменят един датчик и маистора решил че на газ не работи добре и я оправил, сега се "радвам" на 12 разход и не върви.ходих отново при него а тои ме убеждава че всичко е точно те турските изпарители си правели каквото си искат. даите съвет какво да правя?
ако темата ми не е за тук,моля да бъде преместена където трябва
НО ! ходих да ми сменят един датчик и маистора решил че на газ не работи добре и я оправил, сега се "радвам" на 12 разход и не върви.ходих отново при него а тои ме убеждава че всичко е точно те турските изпарители си правели каквото си искат. даите съвет какво да правя?
ако темата ми не е за тук,моля да бъде преместена където трябва
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:14 газ е супер, при положение, че при мен е 13 бензин, ако настъпвам
еми тъй ши е като искаш да палиш асфалта
няма как едното за сметка на другото и на мен ми е каде 13-15разхода бенз градско (къси разстояние със стъпка ако е чисто пред мен)
вариантите:
1)икономична кола - 2 пъти повече пробег , безразличие на пътя
2)мощна кола - 2 пъти по малко пробе, емоция/адреналин/ентусиазъм когато пожелаеш
засега съм на 2ри вариянт
и двата си имат +/-
а да има и 3)ти - 2)рия когато тати зарежда -> тогава пей сърце
Върни се в “Автогазови уредби”