f1ka написа:
stoi написа:леле...цял живот съм си търсил жена с такива уши. Ако не е photoshop търсенето приключи !
Само дето ще трябва да я поизчакаш да порасне

f1ka написа:
stoi написа:леле...цял живот съм си търсил жена с такива уши. Ако не е photoshop търсенето приключи !
Bobi_S13 написа:AmW написа:Ако тревата е над 25-30 сантиметра се препоръчва косачка тример. Тези като бебешките колички () натискат тревата с предната част и ножа не реже.
Аз си взех на бош тример за 170лв и съм доволен за нуждите ми.
абе тример не беше ли друго бре? така излиза че се бръсна с косачка да го ева
Velko написа:Лада 1600. Екстри - Гумена лента антистатик на задната броня.![]()
Golf_Blade написа:Потърси във моргата дали не продават мозък наливен,че на теб трябва да ти се долеее. Скоро си се прерявал май!
COOL_es_ICE написа:Здравейте колеги, продавам джанти O.Z. Superturismo GT - 16-ки 5x100.Джантите са перфектни без никакви забележки.
Vento написа:Писал съм ти ЛС - предлагам чист бартер за Golf 2 1,6 карбуратор автоматик, светло син металик, 3 врати.
gti-- написа:даваш джантите за цяла кола така ли да го разбирам ?
Vento написа:ДАВАМ ГОЛФ 2 срещу джанти! Но джантите трябва да са много хубави и с гуми.
ivo_666 написа:Здравеите колеги.Продаван карта на глобул с лесен номер 0899 60 88 66.Цената която и тарся е 50 лв.Картата е предплатена и не е регистрирана така че новият собственик ще си я регистрира на негово име и дори има вазможност да премине на абонаментна програма безплатно.телефон за вразка с мен 0888 211 591 Даниел София.
ilian4o написа:Продавам 2 броя летни гуми 16-ки MICHELIN Pilot Primacy 215/55/60.Гумите са много добри.Намират в София.Цена 60 лева общо за двете.![]()
Снимки:
gti_power1.8 написа:на части ,колата до преди дни,се движеше но поради покупката на нов афтомобил ще бъде разпродадена на части...пален ел. пакет е лети джанти,5х100,4 диксови,гас с рециклиран на 100 % испарител спортно гарне,волан и темподомни ...седалките маи са плиткото рекаро не сам мн компетентен по въпроса !при интерес качвам снимки .. а за цените не се притесняжяите народни цени все пак е криза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vw_golf_4_tdi написа:Anti_hack написа:Като си толкова разсеян, ще си туриш едно капаче на което да пише High Voltage и понеже крадеца ще го премахне с ехидна усмивка, от вътрешната страна ще напишеш : "предупредих те"
направо лепни High Voltage на всички врати и пусни трифазен ток при задействане на алармата
ISRalien написа:Дайте линкове към youtube, vbox, каквото и да е, само без директни линкове към торенти и мп3ки, че ГДБОП вижда всичко
Bubetooo написа :
пс:Здравейте аз съм Бубето и не съм пила от 12 часа и 39 мин
rosy написа:MADE IN FINLAND това някакъв град в Китай ли е
....................свалих бензиновия филтър ми той от 92 година бе, смених го и сега пее.................
Velko написа: Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИгорива,искам да го питам,когато са направили първият двигател,имал ли е той опция да се движи на газ???
player123 написа:Така е от както сложих газ на моя пасат свещите скачат като луди и през 20 км ги събирам.Преди на бензин нямах този проблем ... тая газ ще ми съсипе капака![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така сега шегата на страна да си говорим сериозно.Карам 20 годишна кола
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта