странна кражба

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
gti--
Автомобил:
Двигател:

Re: странна кражба

Мнениеот gti-- » Сря 05 май 2010 18:43

hooligans написа:
gti-- написа:е то футболните хулигани са прости акто мангалите не мога да го разбера това техното да ходят да рушат и да крадят....

кво общо има с темата това ?
ти си прост като мангал

Еми човека е написал за Liverpool ако не виждаш, а там се предпоалга че има бая хулигани,ако панимаеш поне малко "УМНИЯ"

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 05 май 2010 19:30

theultimate написа:
AmW написа:За 5 минути, докато дойде полицията бяха изнесли 10тина (не помня колко точно беше вече) километра медни тръби през едно прозорче метър на 30 сантиметра...

Да започнем от тук - че в София за каквото и да било се чака поне половин час. За КАТ....поне 2 часа.

Ма няма кво да сравняваме...
София-Лондон...
Колко данък плащаш ти?
Колко един англичанин? Са не ми казвай, че те имат да плащат, щото те имат защото плащат и не се правят на тЕрикати като нас...
Колко милиона е София колко е Лондон абе толко несравними са, че няма кво да говорим.
В Ливерпул пристигат с М5, и м/у другото от толкова милионен град, не всички са футболни хулигани.
Абе общо взето не знам и за кво пиша... вижте малко гледайте дискавари ли де да знам.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 05 май 2010 21:24

gti-- написа:
hooligans написа:
gti-- написа:е то футболните хулигани са прости акто мангалите не мога да го разбера това техното да ходят да рушат и да крадят....

кво общо има с темата това ?
ти си прост като мангал

Еми човека е написал за Liverpool ако не виждаш, а там се предпоалга че има бая хулигани,ако панимаеш поне малко "УМНИЯ"

А ти повече панимаеш Тъпия ми се струва :beer
Аз съм сигурен че англииските хулигани обират мазета , те за тва са родени , да са хулигани и да обикалят и къртят мазетата :bowdown

ПП: Умниче , Лиръпул е освен футболен отбор , ами и град в Англия

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Сря 05 май 2010 21:30

hooligans написа: те за тва са родени , да са хулигани и да обикалят и къртат мазетата :bowdown

Абсолютно,рекорда ми е 120 лева от мазе-кашон чисто нови гнезда за бушони.Крадени от съседа продадени от мене.Сега не правя така-имам работа.Уволнят ли ме почвам наред-наздраве на всички :drunk .

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 05 май 2010 21:32

Хули, знаех си че ти си ми разбил мазето и си ми изнесъл зимнината от преди 2 години, дето си я пазех за коледа, белким ся ме поканиш на имен ден та да я пробвам :banghead:

п.п. Кофти случка, някой комшия е бил. Хора научете се да не държите нищо ценно в тези мазета

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Сря 05 май 2010 23:02

AmW написа:
gti-- написа:....

Говорите е така без да имате наблюдения какво е във великата Европа...
Като сме толкова крадливи българите що ми разбиват 5 пъти колата в Лондон и нито един път в София?
Що цял Ливерпул е в решетки и за двудневният ми престой бях свидетел на кражба?
Що в Лондон съм бил свидетел на намушквания с нож на банди а в София не?
Ама е така да си плюете родното... кви хора сте не знам...

Щотооооо чакаме медузите след акулите и след калъфите (примерни имена на "операциики")

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 06 май 2010 0:32

Бай дъ уеи, преди време (когато джойнта беше левче) разбиваха мазетата и взимаха зимнината и срещу нея получаваха дозичка... 10:1

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Чет 06 май 2010 6:55

колега искрено съжалявам за случката,и аз имам обица на ухото.с комшията си бяхме направили коридорчето на двете мазета на малка работилничка за домашни нужди менгеме,шмиргелче,бормашина(некаква реликва)и разни дребни инструменти,та това им беше малко па и живарника и чадъра за риболова ми взеха :screwy .
след това в продължение на две години още три пъти го отваряха ама к*р.

от тогава освен такива работи но и гумите и джантите ми седят на балкона.

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Чет 06 май 2010 21:33

timon_tg написа:или някой дядо се е моткал по мазите..и ако вратата ти е била с катинар и е имало пролука да е видял какво има..и да ги е примъкнал към неговото мазе..а бабата после да го е видяла и да е сгънала чувалите от чувство за подреденост :)

:mrgreen: Майтап, ама май трябва да е нещо такова. Иначе не си го обяснявам въобеще.

Вратата е с катинар и има една малка пролука. Но пък абсурд дядката да може да разшири едната халка, за която се държи катинарът, може да е повикал внука за съдействие.

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Чет 06 май 2010 21:43

VWIV написа:Колега преди да обвиняваш хората от блока се разтъпчи из мазето и виж дали няма
друг начин да се влезне.

Колега, баш от блока си е! Няма друг вход. Освен това, общата врата на мазетата е супер масивна метална и откакто е поставена, вече 5-6 години не е имало никакви кражби. Т.е. човекът е имал ключ от нея. А най-важното, е знаел, че в мазето ми, а не в нечие друго, е имало гуми.

Но още една странност, освен че друго не беше откраднато (поне засега не съм установил), е че в мазето беше торбичката с ксенона, който бях махнал от полото си. И тя беше непокътната! Всичко си е вътре! :shock

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P

Мнениеот bobocamaro » Чет 06 май 2010 21:55

Goldorak написа: внука

Това е отговора колега,малкия келеш е окрал мазата за да си купи Nike или тревица.

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Чет 06 май 2010 22:01

ivoststefanov написа:от тогава освен такива работи но и гумите и джантите ми седят на балкона.

Колега, това е най-крайната мярка! За мен поне. Балкончето ми е два квадрата, само гуми ми липсват. Слагам желязна врата с касова брава, па дано това ги спре.

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Чет 06 май 2010 22:03

bobocamaro написа:
Goldorak написа: внука

Това е отговора колега,малкия келеш е окрал мазата за да си купи Nike или тревица.

Е, как ми е оставил ксенона тогава? Или може да си е рекъл, че са дрънколяци за боклука...

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P

Мнениеот bobocamaro » Чет 06 май 2010 22:09

Goldorak написа:Е, как ми е оставил ксенона тогава? Или може да си е рекъл, че са дрънколяци за боклука...

Колега ти живееш там,от личните ти наблюдения могат да се направят изводи за съседите ти и наклонностите им.Не е трудно да надушиш малкия мърльо склонен ли е на такава кражба,друса ли се,дъртаците му имат ли грижи с него и т.н.Не очаквай да знае какво е ксенон или ръждясало гърне и цените им.

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Чет 06 май 2010 22:22

bobocamaro написа:Не очаквай да знае какво е ксенон или ръждясало гърне и цените им.

Да, прав си...

Ще ми се да тегля чертата и да не се ядосвам повече, ама ме гризе и не се побирам в кожата си, че някой "свой" ще ме окраде. Малък блок сме знаем се...
Вече съм заподозрял двама-трима...ама какво да тръгна да раздавам шамари хипотетично-отмъстително?

Чакам с нетърпение желязната врата, а да не се занимавам с щуротиии.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”