влиза вода в кУпето
влиза вода в кУпето
искам да попитам някой имал ли е подобен проблем с Б4 , под постилките отпред влиза много вода от някъде, отпред отворите за водата в подкалниците са чисти
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Re: влиза вода в копето
Здр. Аз имах подобен проблем неотдавна. Нещо ми наводняваше под шофьорската седалка. Оказа се че не е вода а спирачна течност, която избиваше от повредената горна помпа на хидравликата на съединителя. Провери си нивото на спирачната течност и ако е спаднало значи в това е проблема. Спирачната течност при контакт с метал нарушава антикорозинната му защита, така че ако наистина това е проблема бързо вземай мерки колега.
- angelov.id
- Автомобил: turan
- Двигател: dizel 2007
[quote="doo"]искам да попитам някой имал ли е подобен проблем с Б4 , под постилките отпред влиза много вода от някъде, отпред отворите за водата в подкалниците са чисти[/quote]
Здравей! И аз имам същият проблем,но разбрах от къде е. От уплътнителя на вратите. Когато миеш със силна струя отдолу между вратата и прагчето уплътнителя изпуска.Аз преди 10 дни си вдигнах цялата тапицерия и извадих едни дунапрени от единия когато го изцедих сигорно изтече окло 2,3 литра вода НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ.Преди колата ми миришеше на мухал сега на пролет УСПЕХ

Здравей! И аз имам същият проблем,но разбрах от къде е. От уплътнителя на вратите. Когато миеш със силна струя отдолу между вратата и прагчето уплътнителя изпуска.Аз преди 10 дни си вдигнах цялата тапицерия и извадих едни дунапрени от единия когато го изцедих сигорно изтече окло 2,3 литра вода НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ.Преди колата ми миришеше на мухал сега на пролет УСПЕХ

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз иамх този проблем, но не под седалката на водача. Оказа се водата преминава през филтъра на въздохопровода, там където е мотора на вентилатора.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Провери уплътнението на жилото на предния капак.
- Nikolai Roev
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имах същия проблем при мене се оказа че е сменяно предното стъкло и небеше добре оплътнено провери го и това !
- gz
- Автомобил: Passat b8
- Двигател: 150hp
Re: влиза вода в кУпето
Провери си и под акомулатора отдушника да не се е запушил с листа и да влиза вода през парното.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
gz написа:Провери си и под акомулатора отдушника да не се е запушил с листа и да влиза вода през парното.
на кой модел на VW акумулатора се намира на това място

- Nikolai Roev
- Автомобил:
- Двигател:
vanko_VW написа:gz написа:Провери си и под акомулатора отдушника да не се е запушил с листа и да влиза вода през парното.
на кой модел на VW акумулатора се намира на това място
На всеки след 1997ма...