проблем с компресора на централното г3
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
проблем с компресора на централното г3
Колеги вчера се опитвам да отключа ама уви нестава,забелязах че го няма шума от компресорчето за централно което се намира под десния стоп.Та направо на проблема отворих стериопорната котия и какво да видя имаше вода(влага),след като дръпнах буксата видях че има доста окис.Отворих самия компресо в които имаше доста влага,направо платката беше мокра,също така ми направи впечетление че моторчето беше силно загряно.След интервенция от моя страна исуших платката платката кадето можеше и заработи успешно,но само до сутринта.Когато отидох да си паля колата за работа вратите бяха заключени,натиснах копчето за отключване и се чу един продължителен чум от компресорчето който едва едва успя да отвори.след което спря да работи тотално.След това при заключване и откючване се чума само едно (чък)от самото компресорче и нищо повече.Който може да помага.Или направо друго компресорче.Сменям за втори път такова нещо и направо ми писна вече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с компресора на централното г3
Аз имах същия проблем и си взех втора употреба тук от форума, доволен сам .
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да стане без смяна
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Ако имаш аларма и ако не си изгорил моторчето на компресора,по-добре да игнорираш въпросната платка.Ще ти кажа къде да отидеш,при човек,който си разбира от работата по алармите и си готов.Аз също имах проблем с тази платка и сега си отключвам и заключвам само с алармата.Единствено ще загубиш,че няма да имаш вече централно от ключа.Но то не ти и трябва,ако си с аларма.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”