здравейте колеги ... коалта ми е Г2
имам малък проблем с алармата и по-точно с централното ... днес блъснах шофьоркста врата по силно и отказа ... потърсих във форума, но не намерих никаде като моя проблем ... алармата работи но не заключва централното, свалих машинките - работят... не разбирам но мисля че не са със вакуум а са на ток ... като мърдам шофьорската машинка един от модулите цъка ... бях при един майстор който го гледа и ми каза че в този модул има някакви кондензатори който са изпушили, но много не му вярвам , ако наистина е така кои са за смяна и какъв може да е проблема ..
благодаря
проблем с алармата-централното не отключва нито заключва
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: проблем с алармата-централното не отключва нито заключва
хахах е..си маистора .по скоро огледаи от заде в дясно под стопа в багажника там е оригиналното компресорче.това което е в твоята врата трябва да е електрическа машинка сложена допълнително за да управлява компресора. иначе си спестяват машинка така има само микретки във твоята врата които механически с ключа се задеистват.ако все пак модула е заминал и всички машинки са електрически слагани допълнително ще ти подаря модул за да си го смениш пиши ми на лично.аз бачкам в такъв сервиз тия модули ми се търкалят тука някаде рядко ги ползвам
- native
- Автомобил:
- Двигател:
Благодря за предложението колега ... този майстор е е.ати глупака ... установих, че навсякаде сам с ел. машинки ... и че са се прекъснали кабели при свивките на шофьорската врата ... запоих си ги и всично се оправи ...
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Знам че ще прозвучи малко гадно,но ... хубаво е да спомвнаваме май къде се намират тези ,,майстори" за да нестрадат и други ,по доверчиви колеги 

- native
- Автомобил:
- Двигател:
ами този майстор се намира в гр. Раковски ... не мога да ви обесня къде точно
native написа:ами този майстор се намира в гр. Раковски ... не мога да ви обесня къде точно
Супер, блеклистна цял град.

- native
- Автомобил:
- Двигател:
напротив .... има мн кадърни майстори , но за сметка на нова има и много не кадърни

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”