Поло 1.4i 96 Предърпва РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
pag0
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло 1.4i 96 Предърпва

Мнениеот pag0 » Съб 03 апр 2010 9:39

при мен не :banghead:

Потребителски аватар
pag0
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло 1.4i 96 Предърпва РЕШЕНО

Мнениеот pag0 » Пет 30 апр 2010 18:54

Оказа се свещите мамка му смених филтъра и пак го праисхе слойих други свещи и заспа ... МЕРСИ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ... ДАНО СЕ ВИДИМ НА СЪБОРА :bowdown :обичам ви

maznia
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло 1.4i 96 Предърпва

Мнениеот maznia » Съб 08 май 2010 11:37

Достигнал си до верният отговор сам, сори че много рядко влизам иначе щях да ти кажа че е от свещи и кабели, макар и нови са ментаци, не стягай кабелите един до друг със скоби и опашки нека се веят свободно при влага пробиват изолацията.
Иначе по темата с оборотите съм писал доста щуротий играене на обороти е при мръсна клапа и дърпа въздух отдолу клапата може и от слаб бензин или кофти центровка, плюс нови вакомни мъркучи. иначе аз проблемите си ги оправям и без кабел и софтуер едно време тати се с лаптопа ходеше - хахахха

.

Весел ден на всички.

П.П. би ли ми пратил линк на точно кой кабел си купил и кой софтуер имаш да се оборудвам и аз вече.

Потребителски аватар
samael_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samael_86 » Нед 07 ное 2010 1:41

Molq na moderatorite da me izvinqt 4e ne pi6a na kirilica no v momenta nqmam drug izbor. Taka za problema ot sushtiq sort e samo 4e pri men predurpva i na mqsto i v dvijenie smenih sve6ti i goriven filtar i ni6to i s drugi kabeli i druga distributarna kapa4ka daje i drugo ezi4e na delkoto i pak ni6to kazaha mi 4e bilo zapushen injektor no vse pak reshih da popitam i vas. Eto i kak se slu4i: Bqh ostanal po4ti bez benzin ta 4ak mi predarpa to4no pred benzinostanciqta zaredih benz do polovinata rezervoar i ot togava si predarpva vse taka.I ako slu4aino e tva koeto sa mi ustanovili imate li predstava kolko struva injektora nov ili 2 raka blagodarq predvaritelno i o6te vednaj se izvinqvam 4e ne e na kirilica.
p.s. polo 1.4i 99g APQ

При мен придърпва и на място и в движение, смених свещи и горивен филтър и нищо. Пробвах и с други кабели,дистрибуторна капачка и палец и пак нищо! Казаха ми ,че било запушен инжектор ,но реших да питам и вас. Ето и как се случи: Бях останал почти без бензин и чак ми придърпа преди бензиностанцията. Заредих бензин ,половин резервоар и от тогава си придърпва.Ако случайно е това което ми казаха,имате ли представа колко струва инжектора нов или втора ръка?
Благодаря предварително!
п.п. polo 1.4i 99g APQ

Последна промяна от Anbuch на Нед 07 ное 2010 9:24, променено общо 1 път.
Причина: Превод в ефир

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 07 ное 2010 8:50

samael_86 написа: При мен придърпва и на място и в движение, смених свещи и горивен филтър и нищо. Пробвах и с други кабели,дистрибуторна капачка и палец и пак нищо! Казаха ми ,че било запушен инжектор ,но реших да питам и вас. Ето и как се случи: Бях останал почти без бензин и чак ми придърпа преди бензиностанцията. Заредих бензин ,половин резервоар и от тогава си придърпва.Ако случайно е това което ми казаха,имате ли представа колко струва инжектора нов или втора ръка?
Благодаря предварително!
п.п. polo 1.4i 99g APQ

С/у стотина лева ще ти ги изчистят всичките на ултразвук! Пробвали с добавка за прочистване!? Може и ад ти помогне!сипваш в резервоара и чакаш! Препоръчвам на LIQY MOLY

Потребителски аватар
samael_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samael_86 » Нед 07 ное 2010 12:39

В момента сложих на STP да пробвам сложих я на около 15 литра бензин за да е уж по ефективна да не се разреди много. И мерси на колегата които ми е сменил езика на бг

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 07 ное 2010 15:22

по принцип е хубаво да се спазва дозировката, защотот иначе става много силна! Едно че може да отлепи големи полепи и да ти запуши и другите дюзи, едно че може да ти разяде някой горивопровод!
За това ти препоръчах лики моли, защотто на нея има дозировка за неработещ добре двигател и отделно дозировка за профилактична употреба!

Браво на anbuch за превода в ефир! :063:

Потребителски аватар
k.iliev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот k.iliev » Нед 06 ное 2011 11:35

Здравейте,след толкова много мнения,предполагам, че все някой ще може да ми помогне. Преди няколко дена закарах на автомивка мойта кола, за да и измият двигателя на пароструйка, защото имаяе теч на маслото.Слава богу, оказа се датчика за маслото и за 8кинта и за 10 мин си го смених и сега е идеално.Но след автомивата, колата не искаше да запали.След като запали придърпваше ужасно много на всички скорости, а сега придърпва на ниските обороти и когато карам на 5 на 1800оборота... Загуби и малко мощност,рязкия старт от преди го няма,макар че забелязвам, че днес вече почва да се усеща като се настъпи. Въпроса ми е,според вас съдейки по това, че проблемите един по един изчесват има ли смисъл да прибързвам да я карам на майстор или да изчакам още няколко дена

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 06 ное 2011 14:54

k.iliev написа:Здравейте,след толкова много мнения,предполагам, че все някой ще може да ми помогне. Преди няколко дена закарах на автомивка мойта кола, за да и измият двигателя на пароструйка, защото имаяе теч на маслото.Слава богу, оказа се датчика за маслото и за 8кинта и за 10 мин си го смених и сега е идеално.Но след автомивата, колата не искаше да запали.След като запали придърпваше ужасно много на всички скорости, а сега придърпва на ниските обороти и когато карам на 5 на 1800оборота... Загуби и малко мощност,рязкия старт от преди го няма,макар че забелязвам, че днес вече почва да се усеща като се настъпи. Въпроса ми е,според вас съдейки по това, че проблемите един по един изчесват има ли смисъл да прибързвам да я карам на майстор или да изчакам още няколко дена

Спокойно си я карай, не ходи да ти я рушкат. Пък и какво ускорение чакаш на 1800об/мин на 5-а, не знам.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Нед 06 ное 2011 20:54

Ако беше свалил капачката (на делкото) и да я продухаш да изсъхне можеше и да не чакаш няколко дни ..

Потребителски аватар
k.iliev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот k.iliev » Нед 06 ное 2011 21:55

Ако съм честен не съм много на ти с колите,защото никой не ми е обяснявал. Но се опитвам да наваксвам, така че следващия път ще съм наясно. Благодаря за съвета.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”