Благодарности предварително...и лека.
П.С. от Варна съм

profi8510 написа:Имам странен проблем колеги.Слизам тази сутрин и колата няма никакъв ток(Акумулатора паднал напълно).Сравнително нов е - не е от него проблема.Сложих друг акумулатор и в изгасено положение от колата се чува странен шум - жужене някакво,сякаш от пчела. Когато дам на контак или в запалено положение този шум спира.Та въпросния шум се чува някаде отзад,но не мога да разбера точно откъде.Легнах под колата,но и от там не разбрах.Един комшия каза,че това може да е от бензиновата помпа...разхвърлих целия багажник,но така и не видях къде се намира въпросната помпа,че да изтръгна кабелите поне да разбера от нея ли се чува.Някой ако може да ми даде съвет къде да търся или в краен случай някой сервиз разбиращ от тези Електрически проблеми ще съм му много благодарен.И казвам краен случай,защото нямам ЛЕВ в момента.
Благодарности предварително...и лека.
П.С. от Варна съм
profi8510 написа:Предпазители ? Те пък каде са....какво представляват и първо тях ли трябва да изключвам(изтръгвам) ??
profi8510 написа:Бушончетата ги знам колега и там се намират да....Тогава ако пробвам да изключа от тях захранването...
Т.Е. да изкарам бушона примерно на бенз. помпа,няма ли да е по удачно,отколкото да търся каде се намира и да и изтръгвам кабелите ?
overapac написа:на кой модел голф централното е под задната седалка,че нещо не разбрах??![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта