Та карам си по магистралата Шумен - Варна. Дъжд и вятър да искаш. Участъка на Девня (странно защо всичките ми неприятни преживявания се случват в този участък - вече ми е кофти да минавам от там) след моста по изкачването нагоре посока Варна (след моста под който обикновено има скапани куки дето дебнат да не превишиш скорост - е как да не я превишиш, аз ако не вляза нагорнището с поне 130 има да катеря една зима време). Магистралата е залята и колата се лашка ляво и дясно в коловозите вода.. караме в колона с около 70. Най-отпред един камион, явно натоварен, и колите го изпреварват трудно (и в най-гадното време се намират измикяри дето се правят на рейсъри и не можеш да си изпревариш на спокойствие в кьопавото време). Та караме си и се оказвам най-накрая зад заветния камион. Чистачките са на възможно най-бързо пуснати защото Техеранския (ТХ = Добрич (Толбухин)) шофер упорито отказва да мине в аварийна лента виждайки че е много бавен и ми излива доволно количество вода на обектива (сякаш не ми стига водата дето идва отгоре и тая по пътя, че трябва и по хоризонтала да ми пикаят на късмета) и се чувствам меко казано неконфортно в тази си позиция. След като ме изпреварват една Шкода и Сеат (ефтини варианти на ФВ

п.п.
Надявам се вашите истории да са по-смешни от моята.. аз имам по-забавни неща за писане но по-нататък. Айде сполай на вашето електронно перо