Надрана броня.
Надрана броня.
Извинявам се за глупавия въпрос но вчера като вкарвах колата в гаража одрах леко задната броня от лявата страна ( нов шофер съм
).Днес си оставих колата на една уличка и като се върнах видях че огледалото, предния калник и предната броня от лявата страна също са надрани( не от мен със сигурност) Въпроса ми е има ли нещо с което това се оправя.Един приятел каза вакса за броня.Някаква идея къде се продава ?
-
red_fire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Надрана броня.
и аз съм с одрана леко бронч ама как се оправя надраното..4ерното се връща ама надраното не се ли вижда
и аз имам надрано като го оправя,ще обадя дали се е получило,също и лакът на покрива на някои места е взел да се лющи
колега при дълбоки драскотини не исчезва и с 3м само с добър майстор бояджия
ако е наране само лака става да се исчистят дори и сам може човек стига да си вземе паста за полиране.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
autoted написа:колега при дълбоки драскотини не исчезва и с 3м само с добър майстор бояджияако е наране само лака става да се исчистят дори и сам може човек стига да си вземе паста за полиране.
Колегата е прав
, след като блъснах назад една кола и половината ми броня беше надрана и имаше доста боя от другата кола(карах така от зимата до преди малко Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”