Джулай морнинг 2010
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Джулай морнинг 2010
Здравейте колеги, имам идея да организирам едно джулай парти някъде по южното черноморие.Тези които ме познават, знаят че съм професионален DJ и технически нещата ще са на ниво.Идеята ми е да си изберем подходящ плаж.От мен е агрегата за ток, тонколни, музики и едно голямо барбекю.Пуснах тема и в Оффроуд форума, надявам се да се съберем повече фенове и да си изкараме по-весло 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Джулай морнинг 2010
Стига да имам пари ще дойда... 

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
Dead man написа:Стига да имам пари ще дойда...
Ами организирайте се няколко човека и с една кола

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Къде по точно?Джулая си го уважавам!
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
rokera671 написа:Къде по точно?Джулая си го уважавам!
Обмисляме идея за плаж, естествено приемат се и предложения

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Dead man написа:Стига да имам пари ще дойда...
Малеее ако мога и аз бих присъствал на подобно събитие... Тръпката ще бъде неповторима...

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
До 2007 година правех партито на Самба Бар в Бургас, за съжаление от 2008 собственика е друг и той не проявява интерес.Ето малко видео от последното парти:
http://vbox7.com/play:89040ba8
http://vbox7.com/play:89040ba8
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Преди повече от 10 години ходех редовно на Варвара, но не на плажа, а горе до "дървото". От доста години не съм стъпвал там и не знам как е положението. Надявам се да не е безумно застроено.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
orgasmatron написа:Преди повече от 10 години ходех редовно на Варвара, но не на плажа, а горе до "дървото". От доста години не съм стъпвал там и не знам как е положението. Надявам се да не е безумно застроено.
На Варвара бяхме 2008 и си изкарахме супер.Имаше много фенове, китари,песни и барбекю.Само дето е малко трудно да се пренесе цялата апаратура и багаж, защото няма как да се спре на самия плаж.Но записвам един глас за Варвара

- orgasmatron
- Контакти:
Абе доста трудно се и стигането до плажа, последно (това беше преди 10г) бяха направили местните едни стълбички до плажа и горе долу се ядваше.
Идеята ми е горе до "дървото" ако още стои де, беше една метална конструкция. Но пък там е малко отвесничко и може някой попрекалил да тупне от високо.
Идеята ми е горе до "дървото" ако още стои де, беше една метална конструкция. Но пък там е малко отвесничко и може някой попрекалил да тупне от високо.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
orgasmatron написа:Абе доста трудно се и стигането до плажа, последно (това беше преди 10г) бяха направили местните едни стълбички до плажа и горе долу се ядваше.
Да, стълбичките ги има, но разстоянието е доста за мъкнене на агрегати, тонколони и други багажи.Какво е джулай, ако не сме на пясъка близо до водата, по-добре е да мислим за по-достъпен плаж.
- orgasmatron
- Контакти:
PACH написа:Да, стълбичките ги има, но разстоянието е доста за мъкнене на агрегати, тонколони и други багажи.Какво е джулай, ако не сме на пясъка близо до водата, по-добре е да мислим за по-достъпен плаж.
В Оффроуд форума беше споменат Крапец, според мен там е идеалното място за Джулай, огромен плаж, далече е от селото, сравнително чисто и спокойно е, лошото е, че от миналата година забраниха палаткуването и пишат актове, но като ти напишат акта си седиш колкото искаш. Но е и на север.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
orgasmatron написа:PACH написа:Да, стълбичките ги има, но разстоянието е доста за мъкнене на агрегати, тонколони и други багажи.Какво е джулай, ако не сме на пясъка близо до водата, по-добре е да мислим за по-достъпен плаж.
В Оффроуд форума беше споменат Крапец, според мен там е идеалното място за Джулай, огромен плаж, далече е от селото, сравнително чисто и спокойно е, лошото е, че от миналата година забраниха палаткуването и пишат актове, но като ти напишат акта си седиш колкото искаш. Но е и на север.
Да ама Крапец е много на север, иска ми се да организираме нещо на Юг.
- orgasmatron
- Контакти:
Ами за голям плаж веднага се сещам за Силистар, но и там ще има малко носене на ръка. а и не знам в какво състояние е пътя, по едно време някакви бариери бяха наслагали, такса вход ала бала.
За друг по голям плаж се сещам за този след Дюни в посока Ахтопол. Но пък е близо до пътя няма много място за паркиране ...
Лошото е, че от над 10 години не съм стъпвал на юг от Иракли и не знам какво се е случило с плажовете
За друг по голям плаж се сещам за този след Дюни в посока Ахтопол. Но пък е близо до пътя няма много място за паркиране ...
Лошото е, че от над 10 години не съм стъпвал на юг от Иракли и не знам какво се е случило с плажовете
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
orgasmatron написа:Ами за голям плаж веднага се сещам за Силистар, но и там ще има малко носене на ръка. а и не знам в какво състояние е пътя, по едно време някакви бариери бяха наслагали, такса вход ала бала.
Според мен нямаме нужда от голям плаж за да си направим купона, предполагам че няма да сме толкова много

Върни се в “ОФФ-Топик - други”