Здравейте момчета.От скоро съм във форума и като всеки новобранец гледам да прегледам всичко което се коментира във форума.Не ми е приятно ,че се включих в тази тема, но явно лошите хора са много.Вчера видях на що народ е създал ядове този колега/ако въобще заслужава да бъде наричан така/ и ми стана много неприятно за колегите които са пострадали.Ще ми се с информацията която ви давам да мога да ви помогна.
Лицето петър зехиров-не е от Павликени, а от град
Левски-живее на улица Антон Страшимиров -47
роден е на 06.30.1984 г и кара тъмно син голф-3-с регистрация-ЕН 4035 АР-арматурното му табло е наполовина в светло син цвят.Телефоните на които би трябвало да отговаря са 0886 18 25 15 и 0878-31-32-29-но това вече го знаете както виждам.Надявам се ,че снимката която ви е пратил колегата е именно на лицето което се обсъжда в момента.Дано повечето от вас съумеят да си приберат нещата които са загубили,а на човека който постъпва така с хора които са във форум да си помагат мога да кажа само-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ.
Това което е направил с колегите си е чиста кражба.Няма обидна дума за такива като него.
Поздрави на всички коректни колеги във форума.