Смяна на катализатор

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на катализатор

Мнениеот kristianatanasov » Нед 09 май 2010 18:19

Nikolai Roev написа:За пръв път чувам че компа щял да се обърка пълна простотия на толкова пасати съм гледал махането и после закачането на комп и меренето на изгорели газове както и разхода, айде да не казвам кой е сулю и пулю че взех да се дразня от разбирачи ...

Колега,мисля че достатъчно глупости изписа.....Първо научи на какъв принцип ти работи двигателя и от каде компютъра черпи информация зада кронтролира работата на двигателя пък тогава пиши....не е срамно да попиташ,дори е добре-колегите ще кажат-браво колегата е любознателен!!!Срамно е да пишеш глупусти и да се изказваш неподготвен......По твоята логика дай да режеме кабелите на ламбдата и да си джиткаме...
п.п.-Нищо лично,но и аз се дразня от "разбирачи"(както и ти си писал) ;)

Потребителски аватар
vladobg78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladobg78 » Нед 09 май 2010 19:39

колеги,
като отида в KRAFT хората ще кажат каква е хавата. при всички положения не съм привърженик на принципа юруш и после :banghead:

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Нед 09 май 2010 19:47

kristianatanasov написа:
Nikolai Roev написа:За пръв път чувам че компа щял да се обърка пълна простотия на толкова пасати съм гледал махането и после закачането на комп и меренето на изгорели газове както и разхода, айде да не казвам кой е сулю и пулю че взех да се дразня от разбирачи ...

Колега,мисля че достатъчно глупости изписа.....Първо научи на какъв принцип ти работи двигателя и от каде компютъра черпи информация зада кронтролира работата на двигателя пък тогава пиши....не е срамно да попиташ,дори е добре-колегите ще кажат-браво колегата е любознателен!!!Срамно е да пишеш глупусти и да се изказваш неподготвен......По твоята логика дай да режеме кабелите на ламбдата и да си джиткаме...
п.п.-Нищо лично,но и аз се дразня от "разбирачи"(както и ти си писал) ;)

Аз не казвам да режем кабелите на ламбдата просто казвам че няма разлика, както испраща данни с катализатора така испраща данни и без катализатор,аз на моя пасат проблеми нямам с разхода пак казвам ,и не съм чул някой да има ти каквото си искаш мисли твой си проблем!

Върни се в “Passat”