Аз лично бих се радвал болидите да разполагат с по над 1000 к.с. Нямам желание да подхождам скептично - напротив.
Просто такова е развитието във Формула 1 в последните години, че нови ограничения се налагат с по-бързи темпове от година на година. Вече е ясно, че болидите разполагат с аеродинамично притискане по-голямо или същото като през 2008, въпреки ограниченията.
Просто се зачудих какво би било ограничението върху турбо моторите... и съответно след това как ще бъде деликатно заобиколено...
А ако имаш предвид Luper... Може би той има предвид забраната на F-Duct...
И аз се радвам, че ще се връща турбото!
П.П.: Опитвам се да открия една статия, в която се споменаваха и газови турбини...
П.П.2: ВАГ във Формула 1 съм го чувал и преди, ако не се лъжа... Ще видим дали са слухове.

Пък и името на голям концерн и неограничените ресурси не са гаранция за нищо. Тойота и БМВ го доказаха вече.

П.П.3: Казвайте къде да гледам без дебилщините на ТВ7... Нямам нерви за тия. Ако не ме беше страх, че ще ударя някого да си бях изхвърлил телевизора от яд на пристрастните им коментари и безкрайното им неточно и безсмислено бръщолевене!