ел. джам проблемче
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел. джам проблемче
Леко не схвана... то си е твой проблем!
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
АА ДА : и несъм се заключил ако бях са джама да е на сол и да съм излезнал одавна :Д:Д 
-
daru
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно ли е да се смени само зъбчатото пласмасово колелце на машинката - до такава степен се е загладило, че превърта и не може да вдиге прозореца на горе.
Стоманеното въженце го е направило на нищо!
Стоманеното въженце го е направило на нищо!
viewtopic.php?f=5&t=201826
Дано има общо, така или иначе пишеш за нов проблем в тема, която на бързо четене не виждам да е изяснено за какъв Голф е започната.

Дано има общо, така или иначе пишеш за нов проблем в тема, която на бързо четене не виждам да е изяснено за какъв Голф е започната.
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
маа нека си пита човека бе леле злоба голема веднага да го скастри некои кво толко ? 

Нищо против нямам, нека пита, но какъв ли отговор ще получи?
Едит: Добре де, и линк съм му дал, но не се ли търсят стари теми за проблемите, а още повече, не се ли започва по-различен проблем в отделна тема, тя търсачката става нефункционална. Аз мойте си теми не намирам, както спамя.
Едит: Добре де, и линк съм му дал, но не се ли търсят стари теми за проблемите, а още повече, не се ли започва по-различен проблем в отделна тема, тя търсачката става нефункционална. Аз мойте си теми не намирам, както спамя.

Последна промяна от Zlobomir на Сря 12 май 2010 0:42, променено общо 3 пъти.
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
ee за отговора не се знае но нека си пита
- deepd
- Автомобил: Golf VII
- Двигател: CLHB - 2015
ivelinpetrov написа:аз пък имам друг и то пак странен проблем от скоро имам golf 3 GT 1.8 mono 94-та година. Преден десен прозорец не се отваря от както го взех. От неговото копче и от копчето на водача като го натисна се чува само някакво препукване( все едно моторчето се мъчи да го свали ама не става... ) разглобих вратата обаче имаше дунапрени там и го оставих за събота и неделя... Искам да попитам дали е от самия механизъм или от моторчето... ако е от мотора да търся друг ако не - механизъм и друго стават ли моторчетата от задните врати на предните защото на задните ми работят...
Абсолютно същия проблем - оправен. Излезе от машинката,мотора си работеше и цъкаше но не сваляше(мотора се загряваше) . 65 лв(немски) е самия механизъм. За съжаление за втория ти въпрос не мога да отговоря тъй като при мен са механични. По думите на майстора,който много добре се справи при нашите модели е чест проблем. Между другото много е трудно да се смъкне кората и под него има дунапрен залепен. Разлепва се напълно иначе няма как.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”