Новият Phaeton на Volkswagen

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Re: Новият Phaeton на Volkswagen

Мнениеот brabus » Пон 10 май 2010 19:22

Не знам как точно инженерната мисъл на дизайнерите на нови модели успява да създаде толкова тясни (вътре) коли, сравнени с външния им размер.
Например новата А4 (В8) има външни габарити по-големи от А6 (до 2005 г.), а вътре като чели е по-тясна от предишната А4.
Ако на горната снимка на задната седалка на новата А8 предните седалки не са дръпнати максимално назад, така че шофьора да не може да стигне педалите, просто нямам думи за теснотията. :screwy

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 11 май 2010 0:45

За по-претенциозните А8L предоставя 13-14 см повече... :) Трябва и то да се купува :)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 11 май 2010 7:32

Vlad777 написа:За по-претенциозните А8L предоставя 13-14 см повече... :) Трябва и то да се купува :)

е няма що

в полото на жена ми отзад е същото разтояние

а това е "лимузина" дето уж требе да вози отзад генералния директор на водопада

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 15 май 2010 16:01

Като за начало ще кажа само , че новият модел Фаитон неми харесва заради някои неща . Още от самото начало неми харесваха ЛЕД габаритите на аудитата , сега го виждам и на ФВ , е , на мене неми харесва това нововъведение . Някакси старият модел като екстериор повече ми допадаше от този . Въпрос на вкус , но това е моето виждане . Що се отнася до сравнения с други коли , мен ме боли *** коя кола е по-стилна , и коя по-скъпа . Харесвам марката Фолксваген , както и моделите и , що се отнася до другите марки - неме интересуват (като изключим някои марки , но да неги коментирам сега ) .
Даи боже всеки да кара каквото си пожелае , но ако всеки един от нас може да си позволи една такава кола , и да я кара ежедневно , каква ще е ползата от това да срещаме по 100 коли като нашите всеки ден . Ето това е животът , да искаш нещо но да неможеш да сиго позволиш . А когато можеш да сиго позволиш , да несиго купиш ...

Хаиде със здраве :beer

Потребителски аватар
lavidaloca
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
Двигател:

Мнениеот lavidaloca » Сря 26 май 2010 22:29

Не само Лексуса има хибрид. С фейслифта на с-класата започнаха да предлагат и хибрид. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”