Има ли развитие?
Подробности ще разкриеш ли за доработките по мотора?
driver написа:Какво стана с "трепача" на АБФ-и и ВР-и?![]()
Има ли развитие?
Подробности ще разкриеш ли за доработките по мотора?
zdravko_dimitrov1986 написа:Какви промени си правил по мотора, какви пари, колко коне, графики нещо ала бала.
Съжалявам колега, но в този си вид темата има една единствена цел и смисъл - да покаже, че някой е сложил турбина на този мотор.
MK4 написа:Определено е мераклийско да слагаш турбо на ABD, ама тая кола няма как да е 200 к.с. освен ако не е подменено всичко по карантията на мотора - минимум бутала и биели и да е с някаква голяма турбина на поне 1.5 налягане, съответно доста лагава и дори тогава не знам дали ще се доближи до 200 к.с. Все пак говориме за 1.4 8 клапана глава с незнайно каква електроника...
Като цяла проекта ми прилича на този на колегата с МК3 1.6 101 к.с. (много пари за нищо ефект) който за 4-5К лева беше извадил 16-17 к.с. и накрая идва една А4-ка 1.8Т дето струва 4000 лв с чип за 300 лв и ги прави да хъркат и двете
niikoo_1 написа:MK4 написа:пък и впечатленията ми за АБД-са, че е кекав мотор (спрямо другите VAG мотори) и прави мизерии дори и със заводските си 60коня.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта