Жалко за сивото голфче, хубаво беше!
аз съм доволен засега от селения голд-10в-40, представям си пък ако сложа 20к
през ден теми за масло 
hitman0013 написа:добрее пускаме нова тема:плетки и гоблени
Zlobomir написа:Забележки за смазването / обема
1. Опции за вискозитет на моторно масло преди 5/99 използване ... масла с висока степен на смазване, ... За модел след година 2000 с различни сервизни интервали и ползване на масла с дълъг живот. Само МПС определени правилно по ВИН (номер) на табелата или табела на дилърски сервиз са способни да работят до максималните интервали за сервизна смяна.
2. 4х4 модели с Халдекс съединител: ползвайте само определено от ВВ масло.
3. Сервизен интервал QG1 = Променлив сервизен интервал (?сервизиране през големи периоди?). Сервизен интервал QG0/2 = Интервал, зависещ от време/разстояние (фиксиран).
Ka6iKa написа:Немога да разбера трудно ли се използвапрез ден теми за масло
hitman0013 написа:при всички положения тва 5-30 за лятото си е беля на стара кола, ама който както си реши така да действа.
Жалко за сивото голфче, хубаво беше!![]()
![]()
![]()
аз съм доволен засега от селения голд-10в-40, представям си пък ако сложа 20к
tisho_psg написа:кви са тия закономерности-като е 10W40 и значи е полусинтетика? Може и да е синтетика,може и да е минерално!
На тубата си пише какво е маслото,не е нужно да се мята боб за да се разбере дали е синтетично или минерално.И няма синтетика и пълна синтетика,то тогава трябва да има и полу-полусинтетика![]()
А и нали за това са продавачите-да дават информация (отделен въпрос е колко знаят и те какво продават)
nikson85 написа:tisho_psg написа:кви са тия закономерности-като е 10W40 и значи е полусинтетика? Може и да е синтетика,може и да е минерално!
На тубата си пише какво е маслото,не е нужно да се мята боб за да се разбере дали е синтетично или минерално.И няма синтетика и пълна синтетика,то тогава трябва да има и полу-полусинтетика![]()
А и нали за това са продавачите-да дават информация (отделен въпрос е колко знаят и те какво продават)
има пълна 0в30

tisho_psg написа:ма я го знам бе![]()
и това 0в30 е синтетика,няма пълна и празна синтетика![]()
tisho_psg написа:кви са тия закономерности-като е 10W40 и значи е полусинтетика? Може и да е синтетика,може и да е минерално!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта