Zlobomir написа:П. С. Точка по точка:
1. Не се отчита фактът, че член на клуба може да осигури отстъпка в печатница, или пък член на клуба да притежава печатница. От това цената доста се променя.
2. С един лазерен принтер А4 (400 лв) и ламинатор (100 лв), малко по-предсрочно определяне на номера и начало на печата, както и желаещи да киснат на принтера, цената също се променя.
3. Може да се намери фирма, която да плати печата, техниката или да дари хартията, срещу малко лого на стикера. Кризата не е най-добрият момент признавам, но това което го пиша, ако се одобри, ще е догодина най-рано.
4. Пак всеки фен ще си кара, все едно не са правени стикери
5. Рязането на разходи не решава проблема, търсенето на приходи решава проблема.
6. Някак е смешно по-малки клубове да могат да си го позволят, както се спомена за БМВ.
7. За причините от организационен аспекг също ще се радвам да си навра гагата.![]()
8. Доволен съм, има конструктивен диалог.
9. Не съм сигурен, че ще идвам на събора, не че не искам, водя чужда война. Най-малко я водя, за да получа стикер, а останалите да нямат.
10. Точно сега трудно ще спя спокойно, има хубава буря.
11. Не, не съм бил на събиране на Калояново. Има един израз, "при еднакви други условия". Та + стикер ще е хубаво.
Наистина не целя заяждане, моля кажи на лично, ако на такова прилича.
1.Факта е отчетен отдавна. Всичко, което се прави за този клуб и форум е с лично отношение.
Няма случайни неща нито случайни хора
2.Лазерния принтер и ламинатор си ги бодни на шапката.
Това сме го играли преди 6 години.
Не става един дъжд/автомивка и всичко е аут
3.Криза пари нЕма сам го каза
Това изчерпва всичко ама аз ще ти отговоря и надолу
4.Истинските фенове ще карат с или без стикери това не ги бърка
5.Вместо да гоним дивото по-добре да държим питомното. виж и т.3
6.Смешно е изказването ти.
БМВ са голям клуб с 10 годишна история в съборите.
7.Не благодаря няма нужда
8.Аз не съм не виждам нищо конструктивно.
9.Изживяваш се като национален герой или така ти се иска?
10.Аз загубих доста време в писане и се уморих
11.Има за какво да съжаляваш.
Издребняваш гледайки от своята гледна точка. Погледни малко по-напред.
Много различни аспекти има едно такова мероприятие. Наистина идея си нямаш.