Сложих чисто нови крушки на Филипс(Night Guide) и пак нищо не се вижда. Пусти фарове. Кажете какво да правя,защото на 10м пред колата има една бледа светлина и дотам. Става опасно нощем,като караш.
Рефлекторите ли да чистя,какво да правя?
Проблем с фаровете. (Бора)
- Dino Kirov
- Автомобил: 405 SRx4
- Двигател: XU10J2C 2.0i 8v 122hp
Re: Проблем с фаровете. (Бора)
Започни с реглаж на фаровете
. Ако рефлекторите са много почернели, тогава търси начини да ги изчистиш или смениш с нови фарове.
- Dino Kirov
- Автомобил: 405 SRx4
- Двигател: XU10J2C 2.0i 8v 122hp
Фаровете са регулирани на ГТП. Рефлекторите изглеждат чисти. Ел.с-мата също е наред.
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Стъклата на фаровете пластмасови ли са ?
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dino Kirov написа:Сложих чисто нови крушки на Филипс(Night Guide) и пак нищо не се вижда. Пусти фарове. Кажете какво да правя,защото на 10м пред колата има една бледа светлина и дотам. Става опасно нощем,като караш.
Рефлекторите ли да чистя,какво да правя?
Сложи си ксенон , преди това си полираи стъклото (пластмасата) на фаровете и си ок успех
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Фаровете на бората са си хела и ако не са мат си светят супер
Здр. колега ... Мъка Мъка Мъка, имах същия проблем слагах крушки Осрам=4000К лек ефект, полиране на "стъклата" добър ефект , но за около месец. Тази процедура(полиране) я правих три пъти и всеки следващ път ставаше по-зле, явно е добра за автоджамбазите. И накрая реших да не си мъча очите и си купих нови фарове Хела. Сега с крушките Осрам=4000К свети повече от очакванията ми . Питам се защо съм се мъчил толкоз време ? Отговора е 550лв за фарове и час-два за монтажа им (сваля се бронята). Сега като карам нощем не съжалявам за отделените средства. Успех.

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Ако са ти много матирани фаровете е нормално да не видиш нищо. Решението е нови, но в никой случай ментаци за 150 лв. По възможност Хела, както е направил колегата. Явно бая зор ще да е вияла Бората ти, за да стигнеш дотук... 

- NeKaramGolf
- Автомобил:
- Двигател:
Операция "КСЕНОНИРАНЕ"
По-добре си сложи един ксенон за 150-200 лева с 1 година гаранция - хем нощта ще бъде ден, хем няма да даваш 550 лв за фарове 
- anttonov1
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам Бора и аз имах този проблем,но го реших като си сложих ксенон сега е рай ти казвам,какви ли не крушки съм копувал ама 10 вида ти казвам ама нищо само ксенон братле ще видиш сам разликата
То на ксенон хубаво се вижда разликата, но на тези срещу вас им вади очите. Или аз имам някакъв зрителен дефект? 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”