Надхитри крадеца :)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Re: Надхитри крадеца :)

Мнениеот kakyra » Чет 06 май 2010 22:39

bobocamaro написа:

Хаха,разбрах ти гадния намек!Така е за съжаление,пак стигаме до рибарските куки по седалките :drunk

:Mr Green Fun и до момента в който забравяш сутрин, че си ги сложил и се сещаш но "късно" :lol:

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Чет 06 май 2010 23:00

Е ПА виЙ пък... :lol: то веднъж като си изпатиш...следващия път или ще внимаваш или ще си играеш съ клещите докато си извадиш железата от задника :screwy mhihi

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Чет 06 май 2010 23:23

IvailoOo написа:Е ПА виЙ пък... :lol: то веднъж като си изпатиш...следващия път или ще внимаваш или ще си играеш съ клещите докато си извадиш железата от задника :screwy mhihi

Да ама не знам освен едно ОХХХХ..... какво друго би станало, едва ли ще си намерите това което е искано да ви се открадне, или пък колата недай си боже, но дори и да е там просто ще е с леш седалки потрошени разни работи, абе с две думи по добре да са ви я откраднали.. Хавата за мен е Автокаско, ама така като искат да ми я застраховат на 3500 нещо почвам да се отказвам и от тзи вариант.

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Пет 07 май 2010 21:34

Да, топло, мислете в тази насока, но не с кукички. :)

Потребителски аватар
denito_trg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот denito_trg » Чет 13 май 2010 19:18

2 добри идеи против кражба
http://vbox7.com/play:3b0b2185
http://vbox7.com/play:1783806a

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Пет 14 май 2010 15:28

Само втория линк. Тук на всичко се посяга. И не маймуна, а черна мамба, или някое по-незабележимо и малко змийче. За всеки случай на видно място в колата да има инжекция с надпис "серум", а всъщност пълна с още отрова. Даже най-безопасно, змията да е с извадени отровни жлези, само да хапе, а пичът да се пречука сам с инжекцията. :twisted: Истинският серум някъде по на скрито.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 14 май 2010 16:48

Zlobomir написа:Само втория линк. Тук на всичко се посяга. И не маймуна, а черна мамба, или някое по-незабележимо и малко змийче. За всеки случай на видно място в колата да има инжекция с надпис "серум", а всъщност пълна с още отрова. Даже най-безопасно, змията да е с извадени отровни жлези, само да хапе, а пичът да се пречука сам с инжекцията. :twisted: Истинският серум някъде по на скрито.

Колега,една жена е достатъчна в колата :063: Това може да ги спре mhihi Според мен,най добрия вариант е,2ве ключета скрити на различни места,едното да прекъсва компа,а другото примерно делкото или нещо друго,така колата на 100процента няма да я мръднат,на собствен ход :да: Има и още един трик,който видях на скоро,запалваш само на аварийни,иначе не иска mhihi

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Пет 14 май 2010 16:54

То има много начини да не запалят твоята кола. Но по предложеният начин въпросната кола ще му е последната в живота.

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Съб 15 май 2010 21:12

Явно темата се превръща от пасивна в активна защита :talk:
В този дух на мисли, предлагам да се сложи едно "имобилайзерче" което да се изключва с магнитче, ключе и тем подобни. Ако не си го изключил, след като дадеш контакт едно зумерче монтирано между таблото и волана писука 10 секунди давайки ти последен шанс за off и после се пуща 12V на шофьорският бег mhihi
Мястото на зумерчето е нарочно подбрано и предполагам ще предизвика интереса на неканеният гост :063:

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 17 май 2010 17:09

Dobromirski написа:Явно темата се превръща от пасивна в активна защита :talk:
В този дух на мисли, предлагам да се сложи едно "имобилайзерче" което да се изключва с магнитче, ключе и тем подобни. Ако не си го изключил, след като дадеш контакт едно зумерче монтирано между таблото и волана писука 10 секунди давайки ти последен шанс за off и после се пуща 12V на шофьорският бег mhihi
Мястото на зумерчето е нарочно подбрано и предполагам ще предизвика интереса на неканеният гост :063:

mhihi mhihi и на другия ден ще се оглеждаш кой с разбит нос :applause:

Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chirenski » Вто 18 май 2010 13:45

хахах до тук много смях :)

Това което бих направил бих преместил алармата от под волана и 2 скрити копчета прекъсващи две отделни вериги, това дори и да не ти опази колата ще забави крадеца.

п.с. за непросветените номера с топката работи само при коли с вакумно централно пример: Голф 3 за г2 мисля че няма такова или поне не съм виждал. Ако някой не вярва или има нещо, което го притеснява може да заповяда с колата си и примерно с/у една бира ще му покажа и докажа на живо и пред него, че става. Това само и единствено на кола с вакумно централно (нямаш ел.машинки дето да дърпат жилата а една помпичка която дърпа/бута палче в самата брава, а не самото лостче. На г3 не трябва да се върти патрона просто като вкараш въздух и палеца изкача самичък без да въртиш нищо.
п.с.2 ако някой не прави разлика между вакумна и електрическа машинка за централно нека се образова... начини много ...

Потребителски аватар
MilenVD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MilenVD » Пет 21 май 2010 1:01

Skruji написа:Темата е уникална :D , много се смях на втора страница. Идеята с буксата е добра, ектрошока също. Но дали едно пълно автокаско няма да ни спести всичките тези упражнения? Все пак затова има застраховки за да си спокоен по всяко едно време. 8)

Колега аз като имах пълно автокаско ... и ми я дигнаха .... беше а6 99 година.. а годината в която я откраднаха беше 2007... е платиха ми некви пари но колата много си я оби4ах и беше мого пипната... но уви...

аз като си оставям някаде колата и няма да я карам :) винаги и развивам на предната гума 4 болта и слагам капа4ката :):):):) болтовете при мен :):) едва ли ще си носят болтове, крик и т.н....

Потребителски аватар
f1ka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот f1ka » Пет 21 май 2010 2:25

MilenVD написа:
Skruji написа:Темата е уникална :D , много се смях на втора страница. Идеята с буксата е добра, ектрошока също. Но дали едно пълно автокаско няма да ни спести всичките тези упражнения? Все пак затова има застраховки за да си спокоен по всяко едно време. 8)

Колега аз като имах пълно автокаско ... и ми я дигнаха .... беше а6 99 година.. а годината в която я откраднаха беше 2007... е платиха ми некви пари но колата много си я оби4ах и беше мого пипната... но уви...

аз като си оставям някаде колата и няма да я карам :) винаги и развивам на предната гума 4 болта и слагам капа4ката :):):):) болтовете при мен :):) едва ли ще си носят болтове, крик и т.н....

Ай стига бе .... Изображение Верно ли си махаш болтовете Изображение

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 21 май 2010 7:03

f1ka написа:
MilenVD написа:Ай стига бе .... Изображение Верно ли си махаш болтовете Изображение

Сигурно човека се е видял в чудо за да го прави..на стара моя кола бях сложил шалтер от стартер който дърпаше жилото на капака.Вътре нямах лост за капака,а скрит ключ с който ставаше това.Не ми пукаше много ако падне акумулатора как ще го отворя-с щанга може би.Въпроса беше Патаран и Драган да не могат.А какво стана със скобите за педали и за волан-някой ползва ли още това чудо?

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пет 21 май 2010 8:11

На бензинките с електрическа помпа е добра идея да се сложи едно скрито ключе някъде в багажника. Не, че ще ги спре, но създава огромна проблематичност ако някой иска да я запали. На Голфа съм монтирал такова и понякога пада бая въртене докато загрея че съм го цъкнал :Mr Green Fun

Върни се в “Направи си сам!”