Защо пуши?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Vali4ka1
Автомобил:
Двигател:

Re: Защо пуши?

Мнениеот Vali4ka1 » Съб 15 май 2010 11:35

Nikson 85, благодаря за инфото, между другото научи ме на нещо. Сега остава да разбера майстора кво масло ми е сложил.
Znainainai - разконспирирани сте. Вече съм записала всички телефони :lol: Утре - на живо. (Ако не ме е удавил дъжда и ако Poloто не ме предаде :roll: )

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 15 май 2010 12:33

Vali4ka1 написа:Nikson 85, благодаря за инфото, между другото научи ме на нещо. Сега остава да разбера майстора кво масло ми е сложил.
Znainainai - разконспирирани сте. Вече съм записала всички телефони :lol: Утре - на живо. (Ако не ме е удавил дъжда и ако Poloто не ме предаде :roll: )

ако се знае автомобила на колко хиляди километра е но най важното е да се знае какво масло е ползвано преди това е добре ако си4ко е като в магла само 4е ако колата е била на полусинтетика или минерално масло и да е сипано пъна синтетика или синтетика не се допуска по добре мини на полусинтетика или минерално.
има ли над 150 000км колата????????? на полусинтетика ако няма проблеми продалжавай с нея а тва за ремонта е твой избор ако искаш и след ремонт ве4е на полусинтетика ако има проблем4е мини на минерално масло.
питай майсторите на колко хиляди ти е колата и пиши.

Потребителски аватар
Vali4ka1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vali4ka1 » Пон 24 май 2010 20:32

Прочетох че трябва да докладвам за разрешаване на проблема :wink:
Лошата новина е че имаше ремонт, добрата е че не беше толкова страшно колкото си мислех. Единият проблем беше, че термостатът бил насилствено счупен. Съответно беше сменен. Другият че 2 от маслените сегменти са били "спечени". Всъщност заради това си е пушело Полото. Сменихме всички сегменти. Сега е пушка. Доволна съм.
Мерси на всички :)

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Вто 25 май 2010 18:07

Vali4ka1 написа:Прочетох че трябва да докладвам за разрешаване на проблема :wink:
Лошата новина е че имаше ремонт, добрата е че не беше толкова страшно колкото си мислех. Единият проблем беше, че термостатът бил насилствено счупен. Съответно беше сменен. Другият че 2 от маслените сегменти са били "спечени". Всъщност заради това си е пушело Полото. Сменихме всички сегменти. Сега е пушка. Доволна съм.
Мерси на всички :)

:applause: :да: радвам се

Потребителски аватар
FivePointeO
Автомобил: Голф 3
Двигател: АЕЕ

Мнениеот FivePointeO » Вто 25 май 2010 18:55

Освен да ти пожелаем успех и безаварийно шофиране 8)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”