проблеми с паленето чат пат
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблеми с паленето чат пат
та другия проблем който имам...карам си аз (на газ), спирам на бензиностанция да зареда и после не иска да пали (паля винаги на бензин). оставям я 5-10 мин на мира и след това пали от раз. някакви идеи или предложения?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Имах същия проблем , оказа се центровката и по-точно различната газ на различните газстанции,откакто ми направиха центровката с газ от Шел нямам дертове докато я барна и възпламенява,цяла зима само на газ я карам обаче и зареждам само на Шел.За проба заредих на ОМВ и още с тръгването започва да чука яката аванса.......а представям си на махленските газстанции за каква смес става на дума! 

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
немога да отрека, че зареждам на различни газостанции. зная и съотношението - на едната е 50/50 на другата е 60/40. Но нямам възможност да зареждам само на една
бутилката ми е малка
относно свещите....сменяни са преди година и половина, плюс този кабел по средата на капачата на делкото дет излиза. незнам дали година и половина е много или не е...
а относно таралежа - на кое се вика таралеж?
значи смятам да процедирам по следния начин:
1. Пробвам да заредя само на една газостанция, ако газта не стигне ще карам на бензин.
2. Ако това не помогне - качвам я на комп.
3. Гледам свещи, капачката, палец, кабелите и тоз таралеж
и евентуално сменям
4. Гледам бензинова помпа
Благодаря за мненията, като открия проблема ще пиша пак.

относно свещите....сменяни са преди година и половина, плюс този кабел по средата на капачата на делкото дет излиза. незнам дали година и половина е много или не е...
а относно таралежа - на кое се вика таралеж?
значи смятам да процедирам по следния начин:
1. Пробвам да заредя само на една газостанция, ако газта не стигне ще карам на бензин.
2. Ако това не помогне - качвам я на комп.
3. Гледам свещи, капачката, палец, кабелите и тоз таралеж

4. Гледам бензинова помпа
Благодаря за мненията, като открия проблема ще пиша пак.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”