предница пасат B4
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: предница пасат B4
Добре, а вътрешни/външни накрайници как са ви ?
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Добре, а вътрешни/външни накрайници как са ви ?
При мен те са 6+, но при колегата на който му скърца ме съмнява за накрайник....
Не не ,не е накрайник,чува се като тръгвам докато съм на полусъединител прискърцва сякаш е цепнато някъде .Аве вдигам ръце вече,писна ми.
- djmaster
- Автомобил:
- Двигател:
мале мале доста глупости се изписаха в тая тема мога да ви кажа решението справял съм се с тоя проблем не веднъж и не само на пасат а и на голф единично чукане или пукане при пълен завои няма значение на каде при потегляне напред или назад говорим само за единично пукане от страната от която се чува е 100% лагер на главина открил съм го съвсем случаино след 5 месечно пукане от същата страна почна да ми вие лагера и трябваше да го сменя и след няколко дена каране чудо даже бях забравил че колата ми пукаше и като се сетих си казах странно но има логика
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Същия проблем смених почти всичко и няма оправия то не бяха накраъници тампони даже пробвах друга полуоска но пукането си го има и съм сигурен че не е лагер на главина сменени са всичките 

Колега, лагер не е , чисто нови са ми лагерите отпред и всичко+ тампони и лагерче на макферсоните, пружините са здрави +нови амортисьори Сакс.... и си пука, за мен е каре-вътрешно но ще видим ....
.... и какви глупости се изписаха .... че не разбрах ;
.... и какви глупости се изписаха .... че не разбрах ;
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=103947&hilit=%D0%BF%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5
В тази тема само един е сменил вътрешно каре и пукането изчезнало,наистина рядко някой ще смени вътрешно каре защото малко хора му обръщат внимание,включително и аз
и едва ли ще го сменя ,но ще продължа да търся проблема
.Обаче някой спомена ШЕНКЕЛ кво ще му пука на тоя шенкел да го ева?
Двама трима споменаха лагера на главината,е той ако пука няма ли да се строши бързо?
Чесно да ви кажа лагерите ги смених преди 4г. ,но май пак ще ги сменя.
В тази тема само един е сменил вътрешно каре и пукането изчезнало,наистина рядко някой ще смени вътрешно каре защото малко хора му обръщат внимание,включително и аз

Двама трима споменаха лагера на главината,е той ако пука няма ли да се строши бързо?
Cupra написа:popeye написа:ЛАГЕР НА ГЛАВИНА
ГАРАНТИРАНО Е ОТ НЕГО
Здравеите днес смених вси4ки лагери на голфа.Това е бил проблема със сигурност така 4е сменяите колеги.И да благодарим на popeye bowdown.Аз смених и шарнири и накраиници но съм сигурен 4е това е бил проблема.
vaskoto1 написа:popeye написа:ЛАГЕР НА ГЛАВИНА
ГАРАНТИРАНО Е ОТ НЕГО
попето ви го е казал ама не слушате. силно еднократно пукане (без звънтящи шумове като пружина) при тръгване напред/назад се оказа на моята кола хлабав лагер на главина-смених и 2та и са го нямаааа. точка.
Чесно да ви кажа лагерите ги смених преди 4г. ,но май пак ще ги сменя.
Ако е възможно лагер на 15 хил.км да щрака, без да вие съм съгласен
аз залагам на каре ...

аз залагам на каре ...

JC написа:Ако е възможно лагер на 15 хил.км да щрака, без да вие съм съгласен![]()
аз залагам на каре ...
Моите са на около 40 хилки снощи забелязах ,че имам лек луфт подобен на хлабината във задните регулиращи лагери,доколкото знам това е недопустимо в предните лагери.
SNR са моите ,ама може да са станали на френска шитня вече така ,че на един лагер не му трябва много за да бъде разбит стига при монтажа да е получил чук за десерт по съчмите.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно ли е да е от лагер на предна главина при положение, че няма луфт и шум ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то лагери нови, ама ако шенкела, както беше казано е разбит, а лагера се набива в шенкела, та ако леглото на лагера е разбит ше си пука и това си е...
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
И при мен пукаше така при напълно навит волан. Днес смених тампоните на амортисьорите и амортисьорите и пикането изчезна
Все па не съм 100% сигурен защото не съм карал много колата, но умишлено пробвах и не изпука 

Освен пукането някой път направо изтрещява нещо пак така на навит волан и наляво, но много рядко.Мислил съм си за разхлабени полуоски, но е невъзможно една година карам така, досега да са изхвърчали 100 пъти .... 

- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
шарнир колега-сменяй и карай без пукане(при тръгване)