Доволни ли сте от окачването нa VW?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Доволни ли сте от окачването нa VW?
Колега ,поне колкото съм прочел и каквото съм чул така си е!!Колкото по нагоре ,по слабо окачване,ама хората не го правят за нашите трапове!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги аз карам от 3 години vw mk2 и съм безкраино доволен от окачването му понеже преди да я карам тази кола беше карана като служебна кола,а сега в перфектно състояние "евала" на Гермаците че са направили толкова здрав автомобил!!!!!!
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
аз мисля,че за старите "каручки" преди 95-та година да речеме няма смисъл да коментираме колко са здрави.те просто са си "6+" .дори и аз не мога да се оплача и то с вандалско каране от време на време.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колите които караме са мноооогооо здрави!!Щом издържат на пътищата в БГ!
То това тука даже не може да се нарече пътища!!
То това тука даже не може да се нарече пътища!!
Имам Пассат Б3 от 3 години несам му барнал нищо по окачването
golf 3 1.9TDI
мойто не е стоково, няква по-ниска и твърда пружина е
стойка вади, като возия никъв го няма...
мойто не е стоково, няква по-ниска и твърда пружина е
стойка вади, като возия никъв го няма...
От 5 години карам Пасат Б3, произведен 1991-92 г. Тампоните отпред бяха за смяна - смених ги, и нищо друго не съм пипал. А, да - сменях и задните лагери. Преди мен е карана в Италия. Та тези неща италианецът преди мен не ги е сменял, оригинални си бяха. Няма как да не съм доволен. Окачването си е бомба. Амортисьорите клатят колкото си трябва- не повече, сиреч, запазени са. То е просто азбучна истина, че този модел Пасат са железни. Вярно, мощността е недостатъчна спрямо масата (90 коня), което се усеща при изкачване и под товар, но това вече е друг въпрос.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Taka e!Според ,това което чета ,този модел е нещо като 2 ката за голфа.
Здрав автомобил!!
Здрав автомобил!!

- Nikolai Roev
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:Taka e!Според ,това което чета ,този модел е нещо като 2 ката за голфа.
Здрав автомобил!!
Мите разлика нямат в двигателите и копетата матерялът е един и същ...

- sonyglobe
- Автомобил:
- Двигател:
За 40хил.км Нечовешко каране съм сменил 1 тампон на носача и 2 предни амортисьори!Само че често имам проблеми със спирачната система
Пасат Б3

Пасат Б3
- sonyglobe
- Автомобил:
- Двигател:
Harrry написа:От 5 години карам Пасат Б3, произведен 1991-92 г. Тампоните отпред бяха за смяна - смених ги, и нищо друго не съм пипал. А, да - сменях и задните лагери. Преди мен е карана в Италия. Та тези неща италианецът преди мен не ги е сменял, оригинални си бяха. Няма как да не съм доволен. Окачването си е бомба. Амортисьорите клатят колкото си трябва- не повече, сиреч, запазени са. То е просто азбучна истина, че този модел Пасат са железни. Вярно, мощността е недостатъчна спрямо масата (90 коня), което се усеща при изкачване и под товар, но това вече е друг въпрос.
Колега аз също карам Б3 1.8 моно ноо да ти кажа съм доста доволен от вървежа на колата.Карал съм доста коли с близка до тази мошност и да ти кажа чесно за тва купе си е супер

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,вярно ,че при този разход на газ няма как да не върви!!Но замислял ли си се да го караш на бензин!??От гледна точка на икономия мисля ,че е на кантар.
Ако не ти прави впечатление,че вози като талига е супер.
То нема кво да се счупи
Преди 1 месец сложих чисто нови амортисьори Bilstein,всички тампони отпред,отзад на Febi-да видим кое колко ще изкара..
То нема кво да се счупи

Преди 1 месец сложих чисто нови амортисьори Bilstein,всички тампони отпред,отзад на Febi-да видим кое колко ще изкара..

И да си доволен , и да не си то в българия толкова дупки има, че и чисто нова кола да си вземеш, ще се развали.Даже има поговорка вземи винедка купи си дупка.Моя голф до сега нищо нямаше да му има до сега , ако беше в германия,та нямаше сега окчване да ремонтирам.Иначе сам доволен от окачването на фк,но не сам доволен от пътищата, мисля че сам прав.
Аконяма дупки никага нямаше да се стигне до ремонт на окачването.

- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Окачването на по старите автомобили е по добро от новите.При челен удар на моя голф 3 в тротоар само изкривих носача и полуоската-15 лева носач,20 лева полуоска,5 лева накраиник кормилна щанга,10 лева шарнир.Ако бях с голф 5 и направя такъв удар сигурно още колата ще е на тротоара а частите едва ли ще са толкова пари
Просто преди автомобилните компании не са мислили да правят пари от части а днешните лъскачки при нашите пътища се чупят всяка седмица-да ти имам и возията :Д

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”