Относно PDA телефон Gsmart S1205 Cougar

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Относно PDA телефон Gsmart S1205 Cougar

Мнениеот vwfena » Чет 06 май 2010 18:10

Някой ползва ли въпросния телефон Gsmart S1205 Cougar да даде мнение. Все пак е един от първите с две сим карти и Windows.

Потребителски аватар
marto_vw
Автомобил:
Двигател:

Re: Относно PDA телефон Gsmart S1205 Cougar

Мнениеот marto_vw » Чет 06 май 2010 18:38

Имал съм няколко телефона с windows, но такъв не съм ползвал....300лв за такъв телефон ми се виждат малко.Аз бих се насочил към някоя по известна марка.И ако го ползваш за основен телефон в началото ще ти е доста трудно и неудобно заради windows-a...почти винаги трябва да използваш писалката.

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Чет 06 май 2010 18:44

marto_vw написа:Имал съм няколко телефона с windows, но такъв не съм ползвал....300лв за такъв телефон ми се виждат малко.Аз бих се насочил към някоя по известна марка.И ако го ползваш за основен телефон в началото ще ти е доста трудно и неудобно заради windows-a...почти винаги трябва да използваш писалката.

Не интресуват ме мнения точно за него тък като е с две сим карти иначе аз си ползвам HTC и писалки, софт няма да са ми проблем :)

Потребителски аватар
avanto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avanto » Чет 06 май 2010 20:55

Не съм го ползвал телефона, но на пръв поглед гледам, че е с процесор MTK, който се използва масово в китайските телефони, тук е някакъв по-мощен вариант. Като цяло мнението ми без да съм го ползвал и само като гледам характеристиките е, че това е Китайски телефон с 2 сим карти и Win Mobile (незнам доколко е функционален и дали изобщо ще работи добре тази операционна система, вероятно е някаква измислена версия и са я кръстили 6.5) и не е нещо особено, надписа Gigabyte e по-скоро за престиж :) . Това си е мое мнение 8) Цената даже е висока за такъв род китайски телефони.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 07 май 2010 6:51

Прочети тук www.mobile-review.com, има мисля обзори на телефони от тази марка. В Русия май са доста известни и се различават от обикновените китайски пръчки.
И мисля че не може да е измислена версия на уиндоус, щото те не са толкова много за телефони

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Нед 16 май 2010 0:06

drmilendd написа:Прочети тук http://www.mobile-review.com, има мисля обзори на телефони от тази марка. В Русия май са доста известни и се различават от обикновените китайски пръчки.
И мисля че не може да е измислена версия на уиндоус, щото те не са толкова много за телефони

за съжаление не пише нищо за конкретния модел. а телефонът изглежда и звучи добре на първо четене.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”