Nikkolay написа:Пълна синтетика ще й е рядко, слагай 10W40
За обслужването ако всичко й е наред около 350 лв.
Zlobomir написа:За филтри, включително този на климата, ремъци, масло, водна помпа, имай готовност за до 500 лв.
Nikkolay написа:В семейството имаме 2 голфа. Аз имам Голф 3 1.8 АБС, а майка ми Голф 4 1,4 16V
Предимствата на четворката са: супер тих мотор, работи като часовник, гори много малко, около 5.5-6л. / 100км. извънградско, доста здрава ходова част...
Единствената забележка е, че похарчва масълце, но в момента Никси-то му сменя сегментите така, че след тази процедура предполагам няма да има повече такива проблеми.
За вървежа не мога да кажа, че е умрял кон, просто не е вярно, на магистралата спокойно си държи 140 без да се измъчва. Пъргав е във високите обороти, което е пълна противоположност с моят Голф 3 1.8, да не кажа че след 120-130 3-та върви по-зле от четворката!
mitakathvp написа:Това няма как да е така имам АБС еми доста по пъргава е от 4-ката
mitakathvp написа:http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/golf/ който иска да свери часовника
да не кажа че след 120-130 3-та върви по-зле от четворката
theultimate написа: 100-200кг по-лек и си достига максималния въртящ момент на 2600 оборота.
mitakathvp написа:Е що не кажеш и за динамиката след 220км
че след 120-130 3-та върви по-зле от четворката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта