Бутон за багажника на Пасат Б5.5 комби
- Svets
- Автомобил: Vw Passat 2004
- Двигател: 2.0 TDI BGW
Бутон за багажника на Пасат Б5.5 комби
Здравейте, става въпрос за бутона, който седи на шофьорската врата, трябва ли да върши някаква работа, защото не работи когато и да го натисна
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бутон за багажника на Пасат Б5.5 комби
да колега трябва да се отваря багажника но провери да не би да е заключено това бутон4е с ключа сре6ту него
- radonsa
- Автомобил: VW Passat B5.5 [] VW Passat B3
- Двигател: ALZ 2002 [] RP 1988
Колега функцията на този бутон е да отключва багажника, като го натиснеш се чува едно леко щракване и багажника ти се отключва и седи отворен без да се вдига.При мен (пасат В5.5 седан) до двата бутона за багажника и резервоара има ключалка която се отключва и заключва с ключа.... та тя пуска и спира действоето на бутона за багажника,с цел на път да не го закачиш случайно и да ти фръкне багажника. Провери по вратата някъде дали нямаш такава ключалка или свали кората и виж дали някой от кабелите не се е разкачил. Ако ти трябва инфо за свалянето на кората или по кабеляците нещо пиши на ЛС ще ти обесня.

ето как изглежда при мен!
Дано съм ти бил полезен.

ето как изглежда при мен!
Дано съм ти бил полезен.
На комбито тази ключалка се намира на вратата на багажника. При мен, когато е заключена, вратата на багажника не може да се отвори, независимо, че си отключил с централното. Когато натиснеш бутона, багажника не се отваря сам, а просто ти дава възможност да го отвориш еднократно. Когато е отключена ключалката, този бутон не играе никаква роля - багажника е отключен, когато колата е отключена.
- Svets
- Автомобил: Vw Passat 2004
- Двигател: 2.0 TDI BGW
Ясно, разбрах, работи , Благодаря 

- holi
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги........при мен случаят е следния. Когато колата е отключена, багажника не се отваря от ръчката, а само от ключа или от копчето на вратата. Въпроса ми е..........възможно ли е механизма т.е. машинката да е счупена нещо?
- holi
- Автомобил:
- Двигател:
да, но със ключа иначе с дръжката на вратата не става......имах Пасат B5, при него ставаше с дръжката на багажника
В едната позиция на ключалката ще можеш да си отваряш багажника, ако няма нищо развалено - пробвай.
- holi
- Автомобил:
- Двигател:
Явно е счупена машинката, защотото с ключа се отваря..... с дистанционното също, но с дръжката на багажника не. При всички положения на ключа.....