vwfena написа:josifh написа:За нормални пари и носещ на бой лаптоп-MSI...![]()
![]()
Щото не сте влизали в на КиК сервиза
Не мисля че проблема е в КиК, въпреки, че и те не са цвете, но на фона на сички други сервизи нищо им няма.
vwfena написа:josifh написа:За нормални пари и носещ на бой лаптоп-MSI...![]()
![]()
Bordiur написа:vwfena написа:josifh написа:За нормални пари и носещ на бой лаптоп-MSI...![]()
![]()
Не мисля че проблема е в КиК, въпреки, че и те не са цвете, но на фона на сички други сервизи нищо им няма.
vwfena написа:Bordiur написа:vwfena написа:josifh написа:За нормални пари и носещ на бой лаптоп-MSI...![]()
![]()
Не ме разбра исках да кажа да влезнат там и да видят колко много МСИ има в сервиза.Просто според мои наблюдения, доста бройки дефектират от тях.
Притежателите на лаптопи MSI вече може да си отдъхнат, защото сервизът К&К вече е сменен и сервизното обслужване се извършва от КОЛБИС.
Или данните на колегата са стари, или КиК все още приемат лаптопи MSI.
Dead man написа:Или данните на колегата са стари, или КиК все още приемат лаптопи MSI.
Аз като си купих моя преди около 2 години,на второ пускане просто умря...![]()
Отивам в сервиз на КиК и там шах-пращат ме на бул.Черни връх в някаква фирма тя да ми го оправя..![]()
Едвам я намерих,даже и адреса не беше този от гаранционната ми карта...
Аз живея до един от първите сервизи на Кик и знам че са гола вода...![]()
A не се ли пада като влезнеш в нещо като локално в дясно и сервиза се пада в втората или третата пряка в дясно и там е ляво в партера на една кооперация мисля че Бунтовник или нещо подобно се каззваше улицата.
Dead man написа:A не се ли пада като влезнеш в нещо като локално в дясно и сервиза се пада в втората или третата пряка в дясно и там е ляво в партера на една кооперация мисля че Бунтовник или нещо подобно се каззваше улицата.
Там е,ама на гаранционната ми карта беше друг номер на улицата...
И беше отдясно по нея и на първия етаж...![]()
Не е истина колко го търсих тогава сервиза.....
Dead man написа:http://pcstore.bg/laptopi/ASUS-6/ASUS-X52JE-EX167D-2GB-1381
Това си взех и е доста под 1000 лева !!![]()
bnick написа:Dead man написа:http://pcstore.bg/laptopi/ASUS-6/ASUS-X52JE-EX167D-2GB-1381
Това си взех и е доста под 1000 лева !!![]()
След 2 години и аз ще си взема лаптоп за 1000 лв, но 2 пъти по-силен от този който си взел
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта