пасат от RP към KR
- mimo MS
- Автомобил: Passat 1.9 131hp Passat 1.8 90hp
- Двигател: AVF 2002 RP 1991
пасат от RP към KR
изках да си повиша конете на пасата Б3 та ме интересува дали ще стане само да сложа глава от КР мотора на моят блок РП
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат от RP към KR
блока ти няма пръскала за маслото,но може и без тях, буталата е добре да си смени6 да са от кр.правено е и преди от други колеги потърси в търса4ката.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
И като я сложиш тая глава от KR и какво ще стане? Ще полети
С какво ще го храниш - с моното ли? Виждал ли си изобщо двете глави как изглеждат наживо, какви са им входовете и изходите???
Спите, сънувате и сутрин пускате тъпи теми! 
Освен това има поне 3 такива теми в последно време, което ме кара да мисля, че спите къпани на отворен прозорец всички!

Освен това има поне 3 такива теми в последно време, което ме кара да мисля, че спите къпани на отворен прозорец всички!

- mimo MS
- Автомобил: Passat 1.9 131hp Passat 1.8 90hp
- Двигател: AVF 2002 RP 1991
изкам да го направя 136кончета това ще рече че няма да се храни с моното
- i_c_a_k_a
- Автомобил: Golf 3 1800 Golf 3 VR6
- Двигател: ABS 1992 AAA1996
- Контакти:
колега няма не-възможни неща.А въпросът е струва ли си средствата и трансплантацията за 136 P.S. (друг е въпроса как мислиш да ги постигнеш и наясно ли си какво трябва да смениш ?)
И все пак оспех ако се захванеш.Кой с кво може ще помага.
А и подходи правилно към въпроса (какво е нужно,как става,колко стува , трудно ли е и заслужава ли си)
поздрави и успех
И все пак оспех ако се захванеш.Кой с кво може ще помага.
А и подходи правилно към въпроса (какво е нужно,как става,колко стува , трудно ли е и заслужава ли си)
поздрави и успех

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Освен главата ще смениш и някой други неща ,и ще стане!Пръскалките не те бъркат,тъкмо малко ще дигнеш налягането в системата
.Невъзможни неща няма,или са твърде малко!
Явно съм спал къпан на отворен прозорец. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Някой от форумните майстори си беше направил моното PB, което според мен е по-умереният и по-разумен вариант.
Помисли и за него.

Ако си решил тази кола да е вечно твоя си заслужава.
Трябва да си земеш една глава от 9а мотор с буталата дая ревизираш водачи да смемиш маслообирачи
буталата на 9а са 82.5 шлаиф на блока нови сегменти усновни и биелни лагери лагери на паразитния
вал сички семерини по мотора маслената помпа от 16в тя дава поголям дебит на маслото.
Ангренажните колела са различни трябват ти от 16в на р-в п-в к-в.И вече имаш един истенски ревизиран мотор от,който може да плучиш истенски коне ане като повечето колеги земаси мотор не се знае нищо за него и катого запалят немогат да избягат от маслената мъгла.
Трябва да си земеш една глава от 9а мотор с буталата дая ревизираш водачи да смемиш маслообирачи
буталата на 9а са 82.5 шлаиф на блока нови сегменти усновни и биелни лагери лагери на паразитния
вал сички семерини по мотора маслената помпа от 16в тя дава поголям дебит на маслото.
Ангренажните колела са различни трябват ти от 16в на р-в п-в к-в.И вече имаш един истенски ревизиран мотор от,който може да плучиш истенски коне ане като повечето колеги земаси мотор не се знае нищо за него и катого запалят немогат да избягат от маслената мъгла.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
трябват ти- помпа бензинова от кр,изпускателен колектор от кр, бутала-нови сигменти(аз смених моите колата върви на 6 ), можеш да си препаснеш клапаните,инжекцията от кр(дано да я намериш читава по добре от някои голф дето не е каран на газ)скоростната кутия ако намериш от кр -2y.... според мен ако си харесваш пасата и ще си го караш си заслужава-естествено ако ревизира6 мотора.