Здравейте колеги , от месец време започнах да паля и да карам голфа само на газ и онзи ден реших да я покарам на бензин но колата
въобще нито пали нито работи на бензин.Отидох на майстор да провери да ли не е изгоряла бензиновата помпа в резервоара той каза че бръмчи значи работи след това отвори нещо в моното и каза че някакъв клапан не отваря и следва да отида на газ-сервиз.Отидох на газ-сервиз там само погледнаха питаха какъв е проблема след като им казах , те ми казаха че не ми работи моноинжекцията.Нито погледнаха ключа който прехвърля на газ-бензин нито релето което изключва моноинжекцията.Ако някой може да помогне нека пише.
Голфа е 1.8 МИ 89г.
GOLF 2 не работи на бензин
-
dilov_1977
- Автомобил:
- Двигател:
-
Lachi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF 2 не работи на бензин
Това,че бръмчи не значи че качва бензин. Трябва да се провери на входа на моното, дали има бензин/под налягане/. Трябва да има реле, което изключва дюзата, когато е на газ. Ако всичко е наред, остава дюзата /запушена,изгоряла/.
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF 2 не работи на бензин
Lachi написа:Това,че бръмчи не значи че качва бензин. Трябва да се провери на входа на моното, дали има бензин/под налягане/. Трябва да има реле, което изключва дюзата, когато е на газ. Ако всичко е наред, остава дюзата /запушена,изгоряла/.
И си премести темата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”