Благодаря ви предварително

Единствения начин да е на инвалид е да се купи от вън на името на инвалида и при влизането в България пак да е на негово име. Далаверата с реекспорта вече не става
gti написа:Aз доколкото знам закона още не е влязъл във сила и още важът старите норми 1,8 100кс.Единствения начин да е на инвалид е да се купи от вън на името на инвалида и при влизането в България пак да е на негово име. Далаверата с реекспорта вече не става
Не си прав сега е още по-лесно да се пише на инвалид,а именно защото не е нужно да правиш реекспорт.
Това са нещата които са ми казали на мен,но всеки си знае неговото в тия митници та може да не съм прав
pas1.8mi написа:ChampioN написа:Значи харесах си аз едно Поло, без мито, огледах го всичко супер....питах го продавача може ли на инвалид да се пише, той ми каза че по новия закон не може...................много ще съм благодарен ако може да ми разясните как и въобще може ли да си запиша сега кола на инвалид?
Какъв е мотора на колата?
vw_golf_2_Memphis написа:То тва не е мито а ДДС...няма значение де важното е че са пари![]()
Ами доколкото знам е 18лв на констига да има евро1 и да е по старо от 4години...
в mobile.bg в полезни има калкулаторче...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: successn и 44 госта