привет
колата е голф мк2 КР
въпросът ми е нормално ли е да хвърля масло от маркучя за картерните газове понеже виси свободно и когато е работила има локвичка отдоло масло и вода смесено а когато я форсирам на място локвичката се увличава значително и има
нещо като бяла пяна
кара се само на бензина няма газ
ако не е нормално каква може да е причината
благодаря предварително
голф 2 хвърля масло
- opasen
- Автомобил: SEAT TOLEDO
- Двигател: AHF
голф 2 хвърля масло
Последна промяна от opasen на Вто 18 май 2010 15:57, променено общо 1 път.
- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 2 хвърля масло
Може би заминала гарнитура на главата от там проникване на вода в мазилната уретба от там високо ниво на маслото и от отдушника изхвърля
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Или износен двигател(счупен или износени сегменти)-надува в картера и изхвърля маслото през отдушника.
В тоя отдушник се събира конденз и масло(особенно при кратки карания на студен двигател) и е нормално да капе вода и масло но чак локвичка неми се вижда добре.
В тоя отдушник се събира конденз и масло(особенно при кратки карания на студен двигател) и е нормално да капе вода и масло но чак локвичка неми се вижда добре.
- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
При мен на Калояново ми хвърляше по 400,500 грама на 5,6 обиколки сегменти бяха при нормално каране не съм имал проблеми. 
- n-i-k-o
- Автомобил: mk2 i passat b3
- Двигател: ev 1984 rp 1992
van4ooo написа:Или износен двигател(счупен или износени сегменти)-надува в картера и изхвърля маслото през отдушника.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”