п,п попринцип разбирам английски много добре ама на филма не се разбира нищо
п,п искам да гледам biker boyz

golf3cl написа:Добър вечер колеги имам проблем с тъпия бс плеиър искам да си пусна филм. Зареждам си субтитрите обаче не се показват бг събс ам някви инджикитайски иероглифи как да го оправя това мн ми се гледа филм а немога
enigma79 написа:golf3cl написа:Добър вечер колеги имам проблем с тъпия бс плеиър искам да си пусна филм. Зареждам си субтитрите обаче не се показват бг събс ам някви инджикитайски иероглифи как да го оправя това мн ми се гледа филм а немога
Смени плеара с КМП,това е най доброто,иначе вътре в плеара,трябва да има настройки за субтитрите,там е за език,друго което ми идва на ум,е от кодеците,зависи с какъв кодек си,там също има език
К.Одаджийски написа:регионални и езикови опции - от контрол панела, направи на всякъде да е България
К.Одаджийски написа:Хмм някъде бях чел мисля във дата бг за подобни проблеми, но за съжаление в момента нямам идея къде и какво точно четох. В интерес на истината обаче предложението на енигма за КМПлеър е добро. Аз съм със същия плеър, който не се нужда е от никакви кодеци и уиндоус 7 и нямам грижи=
Слагай го от тук http://store.kaldata.com/KMPlayer/KMPla ... aldata.com).exe за 1 минута работа е, поне да си изгледаш филма тая вечер
golf3cl написа:К.Одаджийски написа:Хмм някъде бях чел мисля във дата бг за подобни проблеми, но за съжаление в момента нямам идея къде и какво точно четох. В интерес на истината обаче предложението на енигма за КМПлеър е добро. Аз съм със същия плеър, който не се нужда е от никакви кодеци и уиндоус 7 и нямам грижи=
Слагай го от тук http://store.kaldata.com/KMPlayer/KMPla ... aldata.com).exe за 1 минута работа е, поне да си изгледаш филма тая вечер
не ми отваря линка ..
jims написа:Сигурен ли си, че това е на Bulgarian? В 90% от случаите това е причината за маймуницата.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта