за триене
-
BLACKSHARK
- Автомобил:
- Двигател:
за триене
за триене
Последна промяна от BLACKSHARK на Чет 08 дек 2011 13:58, променено общо 1 път.
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Здравейте колеги
Здравей и добре дошъл в голямото семеиство на
!!!
Нито едно от изброените неща при теб не е нормално, он всичко се прави по голяма част от проблемите ти са за електричар, а играенето на оборотите може да бъде от дроселовата клапа, тя трябва да се почисти и да се обучи наново и надявам се, че проблема с оборотите ще се реши, но най- добре иди в сервиз
!!!Нито едно от изброените неща при теб не е нормално, он всичко се прави по голяма част от проблемите ти са за електричар, а играенето на оборотите може да бъде от дроселовата клапа, тя трябва да се почисти и да се обучи наново и надявам се, че проблема с оборотите ще се реши, но най- добре иди в сервиз

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Здравейте колеги, проблеми с голф 4
Според мен си за vaskoto1....
/клубния майстор/
/клубния майстор/
-
BLACKSHARK
- Автомобил:
- Двигател:
благопдаря колега....относно дросела...ако я закача на компютър за диагностика щеми отчетели дали работи правилно....мисълтамие че неискам да сменявам неща едно по едно докато оцелия къде е проблема...и някой имали идеиа горе долу колко пари щеми струва това почистване на дросела и обучениетому...предната ми кола беще бмв и там всичко беше нереално скъпо.
всичко си сменил а свещите -НЕ ! защо? преди да тръгнеш по "мъките" смени ги и ако не се оправи тогава при Мишо в Герман!
- sigi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина нито един проблем от който си изредил не е нормално да го имаш. Правилно са те посъветвали колегите почни с чистене на дросел, ако искаш купи си един шпрей за карбуратор и сам си го изчисти а за обучаване махни клемите на акумулатора и ги сложи обратно след 5 минути после покарай 15 - 20 км и колата сама ще си го адаптира това е най-евтиния начин. За цялото мигане на таблото наистина иди на електричар или поне пробвай сам да го свалиш таблото и после го сложи обратно да не е някакъв контактен проблем и така да се реши. За свещи да сменяш не барзай не са ти проблемите поне тези от тях. Ако не се оправят оборотите с чистренето на дросела от някаде ти смуче въздух системата. За градусите винаги трябва да са ти на 90 при тези коли между 85 и 94 винаги ще ти показва, че е на 90 ако не греша разбирасе. Като си сменявал всичко водната помпа смени ли я ??
-
BLACKSHARK
- Автомобил:
- Двигател:
sigi написа::welcome_to_group
Наистина ниро един проблем от които си изредил не е нормално да го имаш. Правилно са те посъветвали колегите почни с чистене на дросел, ако искаш купи си един шпрей за карбуратор и сам си го изчисти а за обучаване махни клемите на акумулатора и ги сложи обратно след 5 минути после покарай 15 - 20 км и колата сама ще си го адаптира това е най-евтиния начин. За цялото мигане на таблото наистина иди на електричар или поне пробвай сам да го свалиш таблото и после го сложи обратно да не е някакъв контактен проблем и така да се реши. За свещи да сменяш не барзай не са ти проблемите поне тези от тях. Ако не се оправят оборотите с чистренето на дросела от някаде ти смуче въздух системата. За градусите винаги трябва да са ти на 90 при тези коли между 85 и 94 винаги ще ти показва, че е на 90 ако не греша разбирасе. Като си сменявал всичко водната помпа смени ли я ??
да помпата е нова..предупредихаме за нея...също и някаква трабичка с някява цетка турбото....защо несмених свещители !!! ми аз я купих я купих жечерта и направо в сервиз я закарах и му казах всички консумативи и каквото има дасе сменияа да сменява...недаржа толкова на ваншмия вид колкото искам колата да ми е технически изрядна той ми каза че е на пушка и така....тези дни като съм почивки ше и отделя 2 дена да иа водя на майстор,че аз каде неразбирам каде и една отверткаа нямам в нас
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”