makaron написа:Аз съм толкова крайно пиян че незнам до къде ще я докарам тази вечер много сънм мъръв на здраве на всички !

makaron написа:Аз съм толкова крайно пиян че незнам до къде ще я докарам тази вечер много сънм мъръв на здраве на всички !
rosy написа:31-35
С оглед и проучванията които правя също така ще помоля всеки гласувал и писал да оставя и е-майл
Night_elf написа :
Ти пишка нямаш ли си да си играеш ? А сетих се, имаш си ама незнаеш как да я използваш
boo_stz написа:Марака-VW
Модел-Golf-III-GTI TDI-Jubi
Двигател-дизелов-Афн
Мощност-110кс+чипче
Скоростна кутия-5степенна ръчна
Дата на производство-10-12-1996
Пробег-240000хил
Цвят-черен металик-Лц9з
Екстри-Вс.екстри за модела + климатроник,кожен салон,ксенон,пълен ел.пакет+ел.шибидах,подгрев на седалките,парктроник
Допълнителна иноформация
Голфа е в отлично състояние нови предни нарязани дискове-288мм,нови накладки отпред и отзад,Цяло окачване-атоптесиори-суперспорт-пружини-джамекс-80/60
Напълно обслужен,масло-кастрол 5в-40
Колата доиде в напълно оригинален вид
Забележки-Лявата задна вежда излетя,тампоните на задния мост са за смяна
Цена-5000лв-Моля без излишни коментари по цената колата е за хора кито знаят за какво става въпрос![]()
vasstop написа:Мне, аз не, аз не съм случаенhooligans написа:Не искам да е някой толкова случаенК.Одаджийски написа:Василка![]()
rosy написа:Аз търся същото, ще следя темата с интерес.
Също така се интересувам за чистачки от български произход до 25 годишна възраст
Varbona написа:Pichaga написа:със скуба сме там
диси и цеца в рамките на три дни - мехлем за ушите на истинския меломан
maxpayne написа :
Като натискаш по екрана усещането беше малко странно, малко като да си бъркаш в носа с найлон на пръста (и друго сравнение имам ама нали има малки деца... )
Едно от решенията, взето единодушно от ОС гласи: "Препоръчва на администраторския и модераторски екип да предпреме действия по предотвратяване на появяването на теми и мнения в раздел ОФФ-Топик Други, които могат да доведат до уронване на престижа на клуба."
Simbara написа:само да уточня че няма 1.6 ПЪЛНА инжекция 75 коня а моно
-"Вика ли гаджето по време на секс?"
-" Вика ама много накрая...като си го избърша в пердето "
kav4o написа:Vizor написа:sk. написа:хммм... аз си изпрах филтъра с Head & Shouders. Струва ми се, че след изпирането има някак си разлика ама към по-зле.. Незнам защо така! Да не би за хартиените да трябва да се ползва специален препарат?
Сега мога да ти гарантирам, че филтъра ти повече никога няма да има пърхут!
От мен гаранция,че през филтър на 100 000км минава много повече въздух,отколкото през твояхартиен филтър се хвърля, не се пере,нито се центрофугира
sk. написа:Ама аз го изсуших на масления радиатор в хола...
kograman написа:изпълнение хай лаин,липсва само кожен салон,климатроник,подлакътник,блокаж на преден дифернциал,2 аирбега,чисто нови летни гуми с алуминиеви джанти(на снимките),и железни джанти 15 цола с зимни гуми и доста др.
radotom написа:![]()
Ако знаеш що народ се изреди да духа на дрегерааа....
Винетката е задължителна при движение по националната пътна мрежа![]()
![]()
Tishku написа :
Пред тръбата всички са равни, пред гоУфо всички са бавни
One написа:заеби
щом почнаха "емблемите" на дачиите (момент да повърна) да крадат - дотук две на службарските кочини
аз не знам ББ и ЦЦ какво чакат та не си подават оставките и де се скрият някъде
то не са октопди , медузи, филе от акула ......
абе ей това е "емблема" на дачия (момент пак да повърна. ако още веднъж я кажа таз дума съвсем ще се обезводня) как може толкова доле да са паднали наркоманите
ебем ти заебито......
ама ако утре утрепя някой помияр ще ме разнасят по съдилища, нали ?
заеби
аве майка им деееее
пу заеби
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта