И трите думи са правилни, а това коя дума ще избереш е въпрос на лична преценка.Това не е форум по граматика.Мисля, че достатъчно ясно се изразявам и всички ме разбират.
Има много хора, които не знаят, да напишат думата "купувам" (копувам).
Според мен е достатъчно всички, да се стараем, да пишем правилно, но ако някой обърка някоя дума не е нужно да му се присмеем.
Дори да си объркал някоя дума като видиш, че повечето хора я пишат по друг начин, ще се замислиш и ще разбереш, как е правилно да се напише.
Не ми е силна страна българския и литературата, аз съм математик.
Можеше да напишеш, защо не съм сложил точка в края на изречението.
В такива моменти, когато ти се налага, да изкараш поне 100лв от джоба си, само за да свалят и да видят къде е проблема в скоростната кутия, въобще не мислиш за правопис.
Аз също не се заяждам, но ми прави впечетление, че много често се появяват такива изказвания в темите от хора, които едва ли са чак толкова наясно с граматиката на нашия език.
Това е online правописен речник
http://vanyog.com/grammar-bg/online/index.php,с който можеш да проверяваш на всеки член от форума, дали е изписал правилно своите думи.
Може да се съберете всичките, които поправяте думите на хората във форума и да предложите на ръководството на форума, да ви направят специален ранг, който да има право, да поправя думите на неграмотници като мен.
Също така не ми е приятно, да ми слагаш емотикони от рода

.
Това е, което исках да кажа.