как да си напълня амортисьорите на голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Re: как да си напълня амортисьорите на голф 2

Мнениеот theultimate » Чет 20 май 2010 10:54

andro_ написа:
zdravko_jett написа:Приятел си взе за Венто-то Оптимал амортисьори.И 4-те.Еми не се е оплакал.

Крайно съм недоволен от тази марка. На него пише че е немски, магазинерката каза, че е бразилски....а в крайна сметка май е Made in China. Преди време единия беше изпуснал, смених го само него с Оптимал за около 40лв. След година и половина амортисьора е тотално изпуснал. Този, който не смених от дясно е на минимум 6 години и 50 000км (изглежда все едно е на 20) и още работи.

Сега сложих два Билщайн за 60лв....надявам се да изкара доста повече от онова гадно менте. Общо взето съм останал с впечатлението че точоно при амортисьорите няма евтино....дали ще смениш веднъж хубав или 2-3 пъти ментак, парите са все едни и същи.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 20 май 2010 17:08

Аз съм напълно съгласен,че евтините не стават.
Не може оптимал да са немски, просто сметките не излизат.
Аз мисля,че са Китай,ама на тази цена толкова.
Светът е вече малък, така че който иска хубави - да си поръча от немски магазин през интернет.Защо не?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 20 май 2010 17:17

andro_ написа:Аз съм напълно съгласен,че евтините не стават.
Светът е вече малък, така че който иска хубави - да си поръча от немски магазин през интернет.Защо не?

Колега напълно си прав, че евтиното винаги е менте, Аз преди 6 месеца си взех 2 амортисьора, някакви Виктория, и ти казвам че на мен спортно окачфане не ми трябва, возията е тип "Ремарке" Няма дупчица на пътя да не я осетя! Явно са правени за Германия! Истината е оригинални може да струват куп пари но знаеш че няма да пипаш повече от 3 години и нагоре! На марка не се доверявайте не се знае какво менте е! Най-добре е да се вземат от чужбина ако имаш човек, и да си ги ползваш! А относно до пълненето на амортесьора, не ти трябва такова нещо! Ако искарат 5 месеца тряя почерпиш тоя дето ти ги е правил! 2,3 пъти да ги напълниш и по-добре си вземи някой ментета поне проблемите ще са ти малки, дори на по ниска цена ! Аз лично съм против пълненето, по-добре си ги карай така изпуснали, разликата не е много голяма mhihi

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 20 май 2010 18:21

Аз търкалям моя Голф 3 с предни и задни Cofap, маслени,бразилски,евтини.
Вече 3 години.Аз оплаквания от тях нямам засега.Минал съм около 40 хил км с тях.
Не казвам,че са хубави,по-скоро са евтини,но когато сменях нямах пари за по-добри :cry: .

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Чет 20 май 2010 18:29

IceHeart написа:
andro_ написа:Аз съм напълно съгласен,че евтините не стават.

Колега напълно си прав, че евтиното винаги е менте, Аз преди 6 месеца си взех 2 амортисьора, някакви Виктория, и ти казвам че на мен спортно окачфане не ми трябва, возията е тип "Ремарке" Няма дупчица на пътя да не я осетя! Явно са правени за Германия! Истината е оригинални може да струват куп пари но знаеш че няма да пипаш повече от 3 години и нагоре! На марка не се доверявайте не се знае какво менте е! Най-добре е да се вземат от чужбина ако имаш човек, и да си ги ползваш! А относно до пълненето на амортесьора, не ти трябва такова нещо! Ако искарат 5 месеца тряя почерпиш тоя дето ти ги е правил! 2,3 пъти да ги напълниш и по-добре си вземи някой ментета поне проблемите ще са ти малки, дори на по ниска цена ! Аз лично съм против пълненето, по-добре си ги карай така изпуснали, разликата не е много голяма mhihi

приятел на голфа е със същата марка същата возия шибана

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”