Свещи за г3!
Re: Свещи за г3!
По каталог на фолксваген свещите се сменят до 60 000км ,но зависи и от свещите, ка4еството на свещите. 

Аз моите свещи не бях ги сменял от как зех колата 3 години кам 45 000км и кво още колко преди това са работили един бог знае , още от как е произведена колата тя ся е на 163 000км.
ущ тайно се надявам да е така ама малко ма самнява.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
nikson85 написа:Няма зна4ение свещите кви са еди или пове4е полуси се една и саща функция изпълняват, казваш в магазина модела на колата и те ти дават свещи за твоя модел кола, няма какво да му се кахъриш толкова.
Колега, знам как да си купа свещи, идеята е да са истински, а не ментета!
Каква е разликата между платиниеви, титаниеви и незнам си какви глупости с обикновенните свещи!
За всеки модел мотор ли има от тези платиниеви итн, защото в един магазин ми казаха, че нямало за всички двигатели и даже някои двигатели не работели добре с такива свещи!
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
колега по принцип беруто са много добри свещи ама явно си случил на ментаци.Като гледам много колеги пишат тия са боклуци ония са боклуци истината е че всички са хубави само да не са менте,аз например съм с най-оплюваните - бош ама съм много доволен,е явно съм случил на истински.
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм с Бош триполюсни по 32лв. бройката,имам около 40хил с тях и засега няма проблеми,в магазина казаха,че имало случай и по 150хил. да карат с тях без да се налага смяна... 

Ами то като дойдат километрите за смяна на свещи, не пречи просто да се свалят, и като им е хубав нагара, да се върнат обратно, вместо човек да си насилва късмета с някакви нови, дето може да са кофти партида. Пък ако след още няколко хиляди км вземе да прекъсва, свещите са си дежурен заподозрян. Просто да се ползват до край.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”