Колеги там е работата че при мен беше на отделна жичка само за прозорците и ми правеше проблеми само това и затова го махнах а за отключване и заключване си е отделно и си работеше перфектно Споменал сам и марката на алармата,а колегата както намери за добре да направи,аз само споделих в моя случай как беше Може неговата аларма да е друга
Аз няма да гадая повече ами ще кажа следното:Ако имаш към алармата кника в която пише как да си я настроиш чети, ако не ходи при този дето ти я слагал, ако не ходи при Ваското да ти я смени.
За смяната казвам че е в сила ако няма друго решение, а именно не може да се програмира алармата.
все още не съм я опрвил понеже няма време, но дали има самостоятелни жици от алармата към машинките на прозорците които да е по лесно да махна пък после да си висят във вратите.А можеби са само едни за машинките които се прокарват през алармата....???????????
FELIPE написа::dontknow: Не разбирам защо колегата investirai не отиде при най-близкия алармаджия да му реши проблема.
честно казано и аз не разбирам!
пич-нали не мислиш че ще успееш ей тука, дистанционно с безкрайно много писане да се реши проблема ти?
вземи се на сериозно и иди да го види някой който си избереш и да ти го оправи!
така само си чешеме клавиатурите и файда никаква!
Аз го имах същия проблем : При мен стъклата се сваляха до полувината , при абсолютно всяко отключване Проблема излезе от алармата че импулсът на отключване бил много дълъг (понеже преди известно време беше прекалено къс и неможеше да заключи централното ) нещо алармата май се шашка сама от време на време
OK OK Въпроса е там че и аз искам да науча нещо повече за колата си.Въпроса не е до парите а до интереса и мерака.Мерси за полезната информация на всички, бяхте много иззчерпателни.Тука има хора които наистина разбират.