velizar19791979 написа:колеги вакума на делкото ми не работи,може ли причината да е от него
да ,може и то доста сериозно!почни от там ! има по моргите. а за кабелите ,не ги барай ,не ти пречат!и така палят!не е проблем!
velizar19791979 написа:колеги вакума на делкото ми не работи,може ли причината да е от него
Колега преди време имах подобен проблем с колебанията на оборотите, дори като натиснех съединителя на кръстовище колата гаснеше. Смених маркуча от който изпаренията на картера влизат в въздохопровода и се оправи проблема. Ако не можеш да намериш такъв маркуч или само за проба можеш да откачиш маркуча непосредствено под датчика тойто се намира най отгоре и да го затапиш. Ако системата засмуква въздух от там това би ти решило проблемаvelizar19791979 написа:колеги проблема е следният,след като запаля започва едно колебание на оборотите за около 5-6 секунди и след това се нормализират това е при всяко запалване на загрял мотор,същият проблем се получава и при изключване от скорост,моля помагайте че това е страшно дразнещо иначе колата не ми гасне
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 83 госта