M_POLO написа:добре де моя грешка сори голем прас мерси
Малко джаста-праста извинение

M_POLO написа:добре де моя грешка сори голем прас мерси
RSI написа::arrow: цената подлежи на коментар
възможност за транспорт до София и региона
kingpin_83 написа:**Комплексна** цена за всичко?
megafon написа:Знам, че ще прозвучи банално , но една диагностика ще ти спести много труд и срецтва.
Velko написа:Здравейте! На работа съм и ми е много тъпо. Преди малко ходих до тоалетна да видя к'во става и пуших една цигарка. Навън е мраччно и май се кани да вали.В хангара става ебаси течението и май от него ме хвана диарията И колко пъти и да се оплачем нищо не се прави по въпроса... боли ме гърба (отляво плешката),схванал съм се като куче.Чакам с нетърпение да стане 18:30 да се прибирам ,че съм скапан вече. На 6-ти работих ,очертава се да бачкам и на 24-ти .Вчрно че плащат двойно ,ама искам и аз да се радвам на празниците, както другите хора... Седя си тука (няма много работа в момента) и си мисля какво трябва да се прави по колата - ходова част, двигател... с жена ми се чух преди малко, тя е болна и днес е била на изследвания и ми е гадно малко,ама дано се оправи..и така.
jeko01 написа:
Колата е нов внос от париш франция
chefito написа:....бях голям спамер ...
radotom написа:Слагам тиганите, дърпам ръчната, тръгвам... задните гуми се влачат по тиганите!![]()
![]()
А те са се гепили за асвалта като тъща за перваз, деа!![]()
Vlad777 написа:vwfan1 написа:Ако има някой който е бил в събота и се е прибрал да пише да му кепя 2 билета на половин цена да ида в неделя.Ако има някой нека драсн едно Лс колеги
![]()
![]()
![]()
Каква половин цена бе пич? Тва да не ти е концерт на Сашка Васева?
rosy написа:Кажете на израелеца да насочи камерата към Бубето, ако е с къса пола![]()
POLO PAVLETI написа:И аз това искам да видя , ама те на некви парцали
Zlobomir написа:Може да са на Бубето парцалите...
Huizel написа:По интересно анкетата щеше да е "Заключвате ли се докато сте по голяма нужда". Аз лично винаги,по спокойно ми е на душата,инак ако влезе някой
kearny написа:Не бях карал отдавна "френско" ама онзи ден карах едно 407 комби дизел за малко,та още съм възмутен!
nikgolf написа:Ударих си колата (Голф 3) и сега търся предна броня, греда, решетка и фарове. Очаквам оферти! ПО-ЗДРАВИ
Booster написа:Здравейте колеги , аз съм от варна бих искал някои от вас да ми помогне искам да разбера колко струват един газов амортисьор Bilstein и ако може някои да ми каже магазин във варна колата ми е венто 96г.Чух някъде че цената им варира от около 70-80 лв но все пак искам да получа точен отговор за наи-евтините и за наи-евтините регулируеми пак Bilstein
batmilko написа :
да пишеш за голфаджии по голфаджийските форуми - безценно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта