подадени в 2 РПУ София на 16 април
излизат че са готови на 13 май
още не съм ги взел
Нови документи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
Re: Нови документи
Днес в 10.45 ч отидох в 5-то РПУ ,подадох заявления за смяна на лична карта и шоф.книжка.
Цялата процедура беше за 22 минути !
Нямаше опашка,преди мен имаше само две жени,,когато излизах имаше осем човека.
Цялата процедура беше за 22 минути !
Нямаше опашка,преди мен имаше само две жени,,когато излизах имаше осем човека.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
прясно инфо...в момента съм на опашката
- Район Младост
има изкарани списъци от 21ч вечерта(вчера 20-ти) в които пристига човек с химикал и се записва. Записват се до 80човека, аз се записах в 08:05 и съм 80-ти(не оставяте записването за последния момент!)
Сутринта в 08:20 се появи един човек и според списъка раздаде допълнителни номерца без които е не възможно да влезеш. На час минават средно по 10човека демек аз като 80-ти номер ще мина към 16-17ч
По районните гишета се предлагат следните услуги - обикновена 1мес. и бърза 3дни.(80лв.). За обикновената ще допълня цената тъй като не съм я гледал. Плаща се таксата по изкарване която е на банковото гише, аз платих 80лв. за паспорта и още 5лв. такса за превода(което си е живо безумие).
По късно ще дам и инфо относно цялата процедура по снимане, снемане на отпечатъци и т.н.

има изкарани списъци от 21ч вечерта(вчера 20-ти) в които пристига човек с химикал и се записва. Записват се до 80човека, аз се записах в 08:05 и съм 80-ти(не оставяте записването за последния момент!)
Сутринта в 08:20 се появи един човек и според списъка раздаде допълнителни номерца без които е не възможно да влезеш. На час минават средно по 10човека демек аз като 80-ти номер ще мина към 16-17ч
По районните гишета се предлагат следните услуги - обикновена 1мес. и бърза 3дни.(80лв.). За обикновената ще допълня цената тъй като не съм я гледал. Плаща се таксата по изкарване която е на банковото гише, аз платих 80лв. за паспорта и още 5лв. такса за превода(което си е живо безумие).
По късно ще дам и инфо относно цялата процедура по снимане, снемане на отпечатъци и т.н.
Информация от четвъртък 20.05.2010 г., 15 ч., за районите които се облужват от гишето зад завод Електроника - Слатина - влизаха номера над 3100. Някаква жена на вратата непрестанно обявяваше номера (аз бях в момента на извикване на 3105-3114, записана 4028 номер), хората ги нямаше. Май доста хора ще си пропуснат реда и ще трябва отново да се записват в прословутата тетрадка. Не знам дали го има някъде другаде това безумие... 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
сега минах покрай 2 РПУ
имаше 10 човека
няма списъци нищо
май е най-доброто районно това
ако някой е за там да бега
имаше 10 човека
няма списъци нищо
май е най-доброто районно това
ако някой е за там да бега
Pichaga написа:май е най-доброто районно това
много е важно колко народ осбслужва районното
щот 1РПУ има най много народ на главата си и там е ужасно тегаво
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Здравейте! За подмяната на свидетелството за правоуправление трябва ли да се дава и медицинско? Никъде не видях да се изисква,а го имеше като изискване в миналото.
Последна промяна от Pichaga на Пет 21 май 2010 16:25, променено общо 1 път.
Причина: ДА трябва
Причина: ДА трябва
- Bobi_S13
- Der Polizist
и все още го искат
то принципно нищо и никъде не пише
аз още чакам, до сега са на 60-ти номер 
то принципно нищо и никъде не пише

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
За подмяната на личната карта съм платил само 21 лв. във банката . след 1 месец отивам да си взимам новата лична и ще си пея (
) ...
За по-бързите мисля че бяха по 40 лв. но незнам в какъв интервал от време ги правят ( една седмица можеби )

За по-бързите мисля че бяха по 40 лв. но незнам в какъв интервал от време ги правят ( една седмица можеби )
- Bobi_S13
- Der Polizist
тъй тъй тъй...
минах вчера с цялата процедура. Всичко е много бързо за окло 15мин ти взимат отпечатаци, снимат те, и си отмяташ данните. Има само 2-3 полета за попълване и тва е останалото е сверка. Разбира се ако не си си сменил постоянния адрес. Зор-а е докато ти дойде реда. Значи аз като последен номер за деня минах в 16:30. Като работното им време е от 08:30 ди 17:00. Цял ден си губиш няма друг вариант. Тъй като може да има хора които въпреки това, че са се записали не са отишли и може да те изтеглят по напред във времето.
минах вчера с цялата процедура. Всичко е много бързо за окло 15мин ти взимат отпечатаци, снимат те, и си отмяташ данните. Има само 2-3 полета за попълване и тва е останалото е сверка. Разбира се ако не си си сменил постоянния адрес. Зор-а е докато ти дойде реда. Значи аз като последен номер за деня минах в 16:30. Като работното им време е от 08:30 ди 17:00. Цял ден си губиш няма друг вариант. Тъй като може да има хора които въпреки това, че са се записали не са отишли и може да те изтеглят по напред във времето.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
На Мария Луиза ще работят и в СЪБОТА !!! 

- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де, не ми стана ясно как става с книжката. В РПУ то ли подавам документи или трябва да ходя в КАТ? Или пък от КАТ само се взима новата. Медицинското къде се подава? Изобщо процедурата за л.к. и паспорт е ясна, но за книжката не пише нищо и в сайта на МВР.
В РПУ-то подаваш документи за нова книжка, там си я плащаш и там даваш медицинското. Вече когато излезе, отиваш и с номерчето си я взимаш от КАТ.
- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси колега!
И още един въпрос - понеже категорията ми е "С" трябва ли да имам психо-тест, разни бележки за курсове по първа помощ и пр. глупости. Щото като я взимах преди 10 г. искаха разни невероятни неща. Тогава си спомням, че бях с един приятел дипломиран лекар, дето полудя, че му искат курс за първа помощ при положение, че има три кила дипломи за лекар.....
И още един въпрос - понеже категорията ми е "С" трябва ли да имам психо-тест, разни бележки за курсове по първа помощ и пр. глупости. Щото като я взимах преди 10 г. искаха разни невероятни неща. Тогава си спомням, че бях с един приятел дипломиран лекар, дето полудя, че му искат курс за първа помощ при положение, че има три кила дипломи за лекар.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”