Здравейте колеги. Имам нова придобивка Голф 4 ТДИ АГР мотор. Всичко работи по колата освен когато включа светлините габарит,къси и вътре таблото светва синьо, копчетата за ел. стъклата червено, но където е климатика, врътките за парнтото и въздуховодите на таблото ( врътките за отваряне и затваряне) не светят. Пълен мрак. Сидито не е оригинално и поставката (една дупка) над него липсва. Може ли да са прекъснали някой кабел?
Ще чакам разяснения може би и снимки на схеми и т.н.
Благодария Ви.
Проблем с част от интериорното осветление на Г4
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Проблем с част от интериорното осветление на Г4
Врътките на въздоховодите няма как да ти светнат, освен ако не сложиш такива от Бора...
предполагам че на врътките на климатика ти е изгоряла отзад подсветката
предполагам че на врътките на климатика ти е изгоряла отзад подсветката

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
http://uk-mkivs.net/forums/t/162180.aspx
За другото Лучано го е казал.
За другото Лучано го е казал.
Добре киолеги, подсветката е изгориала. Пак да попитам преди да счупя нещо. Трябва да извадя врътките на парното и вентилатора или да се помъча да извадя цялото устройство и да търся отзаде въпросните крушки или диоди. Пояснете да дърпам ли или нещо по специфично трябва да се извърши. Немога да спя вече....
Мерси предварително
Мерси предварително
Проблем с част от интериорното осветление на Г4. Решен
Проблема е решен, чрез замяна на крушката показан по начина на линка от колегата(pedalchobaba). Само и единствено тя се сменя. Няма други крушки на врътките. Използвах маркуче от системи или от тези за въздуха на декоративни рибки. Маркучето влиза точно по мярка и с помоща на пинсети се издърпва много лесно. Това е начина. Ако е без маркучето се плъзга крушката и може да се счупи при стискането. Еххх креативни хора сме ние Българите
Бравооо !!! Крушката ми струва 50 стотинки 12V, 1,2W.

Бравооо !!! Крушката ми струва 50 стотинки 12V, 1,2W.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”