Моля които е в бранша , нека сподели , за да знам как да процедирам по въпроса . Иска ми се сам да си ги оправя , обаче съм забраил как се държи игла

п.с. Надявамсе темата да е за тук

Zlobomir написа:Според втората част на темата, може и за Направи си сам да мине.Като пари не знам, но в друга тема търсехме тапицер
viewtopic.php?f=13&t=24731&hilit=%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%80
И каква е тази алергия от търсачката?
ivoststefanov написа:ето ти и една обща цена:
500лв.за целия голф +дунапрена на рекарото за плат и кожа.
караш колата и се оправят сами.
dragozow написа:Има един тапицер Юли, писал съм някъде за него. Имах скъсан борд на шофьорската седалка, направи го със същия плат. Работата не беше лесна защото има еърбег точно в този борд ама се справи блестящо. Телефона е
0887631880, намира се зад сградата на КРИТ на бул. Гоце Делчев и България. За София става въпрос, в Панагюрище надали има много тапицери.
tisho_psg написа:dragozow написа:Има един тапицер Юли, писал съм някъде за него. Имах скъсан борд на шофьорската седалка, направи го със същия плат. Работата не беше лесна защото има еърбег точно в този борд ама се справи блестящо. Телефона е
0887631880, намира се зад сградата на КРИТ на бул. Гоце Делчев и България. За София става въпрос, в Панагюрище надали има много тапицери.
Колега,ще споделиш ли ориентировъчна цена за услугата по твоята тапицерия при тапицера за който казваш (Юли)?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта