Заключвате ли се докато шофирате ?
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заключвате ли се докато шофирате ?
Не,не смятам за нужно.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
по-новите коли с централно през борд компютър сами се заключват такаче , няма смисъл от анкета
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Возим се все хора над 5 годишна възраст. Единствената случка е в Бургас на едно кръстовище кръсника ми изскочи от колата в движение да бие един мексиканец 
Та ако возя зверове, трескам ключа да не стават побоища...

Та ако возя зверове, трескам ключа да не стават побоища...
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заключвам само понякога, когато возя децата и когато минавам покрай някакво множество цигани.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбира се.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се заключвам.
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Не се заключвам, а трябва. Домочадието го карам задължително да го прави. Аз се правя на герой. Ще го правя след като видя пак как го смъкнаха колегата от колата на светофара и на червено отпрашиха в навалицата. Човека и съседните коли бяхме шаш.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Винаги се заключвам станало ми е навик вече
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Не се заключвам, че докато го направя трябва да се отключвам, и централното ще си изпее песента на бързо 

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Rad3v написа:Не, не се заключвам
+1

- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
Не! Не виждам смисъл. Това няма да те спаси особено ако искат да се саморазправят или каквото и да било. Нали не сте с бронирани прозорци? Един приятел като се заключваше и го извадиха през прозореца
! Мен застраховката ми седи на кръста и не ми пука от къде минавам 
Поздрави!

Поздрави!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
чакай ,заключваме се за първите няколко сек докато офейкаме , а не да седиш заключен в колата те мн ясно че ше го изкарат
"Историята на един от заключващите се:" :d:d
За пръв път започнах да се заключвам като бях малък... някъде на 18 години :d. Нашите имат BMW и седалката беше така разположена, че като се подпра с ръка на вратата и крачето винаги ми ръбеше. Почнах да го натискам за да не ми боде. Обичах да си карам с лявият лакът подпрян на стъклото а с дланта си подпирам главата да не падне :d. И така на един светофар някакъв мангал тръгна да ми отваря вратата и се оказа че е много полезно. Разбира се първото нещо което тръгнах да правя е да си махна колана и аз да се мъча да отворя отвътре :d. После свикнах да си държа всичко на пасажерската седалка и заради крадливите хорица отново се заключвам.
Единственото което ме притеснява е ако стане ПТП, какво ще се прави, ама надявам се да нямам такъв тежък случей в който да трябва да излизам от колата НЕсамсстоятелно.
За пръв път започнах да се заключвам като бях малък... някъде на 18 години :d. Нашите имат BMW и седалката беше така разположена, че като се подпра с ръка на вратата и крачето винаги ми ръбеше. Почнах да го натискам за да не ми боде. Обичах да си карам с лявият лакът подпрян на стъклото а с дланта си подпирам главата да не падне :d. И така на един светофар някакъв мангал тръгна да ми отваря вратата и се оказа че е много полезно. Разбира се първото нещо което тръгнах да правя е да си махна колана и аз да се мъча да отворя отвътре :d. После свикнах да си държа всичко на пасажерската седалка и заради крадливите хорица отново се заключвам.
Единственото което ме притеснява е ако стане ПТП, какво ще се прави, ама надявам се да нямам такъв тежък случей в който да трябва да излизам от колата НЕсамсстоятелно.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понякога, когато без да искам, докато се подпирам на врата натисна копчето с лакът
Иначе не. За колегите които са споменали минаването през циганската като опасно - всеки ден минавам по два пъти от там и досега не ми е хрумвало да се заключвам
Според мен ако не возиш малко дете (или някоя кака, която иска д избяга
) няма смисъл.А и нали ако става нещо, трябва да можеш бързо да излезнеш...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Bobi_S13 написа:Петър Петров написа:Bobi_S13 написа:Петър Петров написа:Защо докато шофирам трябва да съм заключен? Кажете поне един плюс на заключването.
мини през квартал Хр. Ботев на Банго Васил и ще разбереш
Ти бил ли си циганин? Ако му беше турил един бой, после щеше да те подминава, ама аз намирам един голям минус в заключването - става пожар в колата и в паниката не можеш да се изталазиш, и какво правиш...
Абе до кога ше ни тормозят циганите , а? В нашата държава ли сме или в тяхната...
а ти май май не си бягал от цигани с брадви, вили, тояги та си толкова смел. Аре аз съм навит да гледам как биеш мангал на сред Хр.Ботев, дори и да не е на Банго Васил
п.п. не се заключвам
ахаха определено не е бягал от такива индивиди

а в циганската махала, понеже отзад на седалката си държа яке или чантата с документите или пък лаптоп, заключвам. Веднъж с един колега пътувахме оттам, ама минахме съвсем м/у къщите, не по главния и стигнахме до заключението, че ако стане нещо, дови двама въоръжени с пистолети няма да имат много голям шанс

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”