Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Re: Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Мнениеот cardan » Пон 24 май 2010 16:50

това бяха два от най-хубавите дни в живота ми.
:bowdown на организаторите.всички си свършиха работата отлично.
изцепки винаги ще има,просто трябва да се учим от тах и да не допускаме да се повтарят.

Потребителски аватар
anttonov1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anttonov1 » Пон 24 май 2010 17:51

Ако някой е дошъл да търси пропуски в организацията->това за мен не е честно.А за колегата joromnt едната бора за събора беше моята,ако искаш да ти пратя снимки кажи.Аз за първи път съм на събор на VW и съм много доволен от цялото мероприятие,ГОЛЕМИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА,живот и здраве се стягаме за следващия

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 май 2010 18:10

Аз искам да се оплача :evil:
Не могло да спя на масата. Що, къде пише?
Също така имаше корупция при драга с бутане. Не може да сме последни с nero.
При пейнтбола пък съдията каза, че било хубаво да ме шибнат от упор... 2 пъти mhihi
Ама поне сам утепах модовете :twisted: И голфъра пак го отнесе в главата mhihi

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 24 май 2010 18:13

Корупция при драга с бутането наистина имаше...щом Luciano Team спечели mhihi

Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот DiMiTaR_k » Пон 24 май 2010 18:40

Едно огромно ЕВАЛА на организаторите :bowdown Браво на всички,които се постараха да си изкараме страхотно(макар, че аз бях само на 23.05-неделя).Много ми беше приятно и се надявам догодина да сме още повече хора.Отново ЕВАЛА на всички постарали се да сме доволни : vw fen love.vwclub :обичам ви

Потребителски аватар
Ivailo_ Georgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivailo_ Georgiev » Пон 24 май 2010 19:36

Здравейте :)
Бях гост на събора пълните два дни и искам да ви кажа, че се получи прекрасна сбирка, имаше за всекиго по нещо и много веселба. Организацията е впечатляваща! Срещнах много слънчеви и усмихнати хора. Поздрави на всички, с които се запознах! Благодаря на Иван Медаров, който, освен всичко останало, извърши заедно с още няколко клубари истински подвиг- два дни не мръдна от вход-изхода да продава билети и обяснява програмата. Сега само трябва да го убедите отново да си купи VW, а не да се лигави със странни МПС-та :mrgreen: Групата от Габрово постави рекорди по продължително пиене под шатра без да паднат на поляната, оранжевата и зелена печки от Варна показаха дизел пауъра и наказаха, имаше велики тунинг изпълнения и специална булсатком чиния и тв за мача :shock Ей на такива като вас им казвам ЕВАЛА!
Направих над 300 снимки, ако някой има възможност да ги качи (архив от 570 mb) и пусне линк където трябва за теглене от всички, да ми пише едно ЛС.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 24 май 2010 19:45

Luciano написа:Корупция при драга с бутането наистина имаше...щом Luciano Team спечели mhihi

Другия път ще сваля двигателя, резервоара и газовата борлка или поне няма да са пълни браво на на вас момчета и на шофиора също,беше много забавно да ви гледам как бнягате.И нека после кажат че моята кола не върви а? mhihi :screwy

Потребителски аватар
VwCorradoVRT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VwCorradoVRT » Пон 24 май 2010 19:53

Браво на организаторите! Най-вероятно с оскъден бюджет много добре организирано, естественно винаги може и още кво да се направи! :) Големи благодарности и на момчетата от Madness-motorsport. Вие,ние феновете трябва да се радваме че има такива навити за тунинг и разбиращи от работа си хора в БГ. Golf 2-ta VR6TURBO, Corradoto VR6TURBO и Audi S2 800Hp са автомобили лично направени от мен ( около 80% по тех. част по S2-та). Венци и целият тим от Madness-motorsport и Бобо от София от Алфа тим обединихме усилия за две седмици преди Лесново да се настрои и довърши колата за драга! 3-то место в клас Ц без ниакав трениг не е зле като за пръв път! Това е един пример различни фенове на различни марки как обединхме усилия и всички го приеха като за свой автомобил! Дори феновете на алфа тим бяха на Калояново и ни уважиха! Аз приех да съм като част от тяхният тим с направените от нем автомобили защото те също могат да ги направят по същият начин като мен, може би и по-добре дори. Така че един вид такава реклама на момчета за това което могат им е необходима! Бил съм и при други големи компаний в БГ от които не сме доволни но няма значение! Това не беше никакво състезание с Аудито а само атрация за феновете! Моля да цените това кето правим а не да... Може би някои знаят аз работя mechanic в VW USA и се наложи със риск да си загубия работата там да лъжа шефовете че трябва да си правя операция в БГ и вече 5 месц съм тук за да довършим Аудито и направих Голф 2 -та с Турбо!Дори на Н2О събора в САЩ имаше едно БМВ с на Тойота Супра Турбо мотор наредено на челните позиций до Ф-та не чух нито един отрицателен отзив за него!!! Ако имате желание ще кача подробна инф. за направата на колите по-нататък със снинки разбира се! Много труд и много пари отделяме за това!Сигурен съм че организаторите на събора правят същото! Ако има хора на които не им е ясно колко безсънни нощи отнема това , моля нека си мъчат и не пишат глупости! Радвам се че има много момчета които си разбират от работата в БГ! Аз си заминавам за USA следващият месец. През Юли сме на Water fest с БГ VW групата там! Няма да е проблем да каца снимки след което! ОЩЕ ВЕДНЪЖ АДМИРАЦИЙ НА АРГАНИЗАТОРИТЕ НА СЪБОРА!

Последна промяна от VwCorradoVRT на Пон 24 май 2010 20:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VwCorradoVRT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VwCorradoVRT » Пон 24 май 2010 20:10

Една снимка от многото на MADCAP!:)
Изображение
Определено като се върна в САЩ ще ви пусна ендна тема със снимки за събора в Кaлояново във VWVORTEX!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 24 май 2010 20:15

joromnt написа:2. Какво стана с тия момци дето се бяха класирали за състезанията вчера, а ги нямаше когато им дойде реда? И ако някой чете от тях това, абе що изобщо сте се хабили предния ден че да ви няма на другия? Ква е гаранцията че на следващото подобно мероприятие няма пак да се изгаврят така?

Мдааа ...няма никаква гаранция, че на следващият събор няма да ми се счупи отново мотора в "ежедневната" кола дето двама човека не са спали една седмица за да е готова за тоя събор :)

Събора беше чудесен .... имаше проблеми дето ще бъдат отстранени за следващият ..... вие не помните първите събпри.... да видите колко път е извървян :)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 24 май 2010 20:25

винаги ще има мрънкащи и недоволни - човещинка, така сме устроени хората... предлагам догодина събора да го организират всички недоволни, таман ще избегнат тазгодишните грешки. предполагам, с лекота ще успеят да отделят повече време и средства, за да постигнат по-качествен резултат.
наздраве и със здраве!

Потребителски аватар
mk1gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mk1gti » Пон 24 май 2010 20:45

:banana Страхотно беше и двата дни.... евала за организаторите.... :D Хайде пак... mhihi

Потребителски аватар
belozemec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belozemec » Пон 24 май 2010 21:01

Беше ми първи сабор и очаствах в Италианското и в 2-та драга . Беше невероятно . И за напред имам ентусиазма да участвам . Защото организацията беше перфектна и всичи пичве бяха точни . А искам да питам за клипчета и снимки каде мога да гледам :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 24 май 2010 21:05

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пон 24 май 2010 21:05

Съборът беше уникален! :bowdown Шапка свалям на организаторите, които не се спряха и за миг, за да създадат това страхотно преживяване.

P.S. Шатрата ми я бройте клубна. Подарявам я на клуба.

Върни се в “Организационен”