На тези дето са чели анкетата през ноща им е все едно и си планират всичко, а тези дето имаме достъп само докато сме на работа до петък какво? Да седим и да се притесняваме да не се променят срещите следващите месеци ли? По тази логка защо и дата не се промени в последният момент
Месечната среща - промяната
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да пусна тогава анкета в 2ч. през ноща и да видим какво е мнозинство ?
На тези дето са чели анкетата през ноща им е все едно и си планират всичко, а тези дето имаме достъп само докато сме на работа до петък какво? Да седим и да се притесняваме да не се променят срещите следващите месеци ли? По тази логка защо и дата не се промени в последният момент
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как какво ???? дава се дума и край
Когато се каже че еди кога си в еди колко си часа е срещата и край,
няма всеки на мен ми било жега, аз ще си гледам Ф1, аз пък ще ходя на мач, друг ще гледа боулинг и т.н.
Ще има предварителен план на срещите
до края на годината.
Който иска да идва ще идва в публикувания час, не аз да пътувам вчера по нощите от Враца за да успея да съм навреме, а на неколко човека им щуква да си пускат анкети
Когато се каже че еди кога си в еди колко си часа е срещата и край,
няма всеки на мен ми било жега, аз ще си гледам Ф1, аз пък ще ходя на мач, друг ще гледа боулинг и т.н.
Ще има предварителен план на срещите
Който иска да идва ще идва в публикувания час, не аз да пътувам вчера по нощите от Враца за да успея да съм навреме, а на неколко човека им щуква да си пускат анкети
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:CellNet ™ написа:...
Да те таковам па и тебе в мрънкялото, един път не беше да си доволен![]()
И требе да оревеш целия форум, че те е домързяло да зеъннеш един телефон и да питаш някого.![]()
А сега в НЕДЕЛЯ си на работа по това време, така ли?
Е от кво да съм доволен? че не разбрах,
звъннах на Бате Бо и гледам че и той не може да дойде в тва време.
В неделя трябваше да те извикам теб да носиш радиатори за парното като си толкова отворен
П.С. Бях написал по нагоре, че е добре да си има утвърден час за срещи, а не на всеки каквото му хрумне и то в последният момент, мисля че доста колеги са дошли в 14ч. за среща. Толкова ли е трудно да се определи час или пак ще спорим за тва като малки деца