Кой с каква кола е бил на бала си?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: Кой с каква кола е бил на бала си?
Nissan X-Trail (high line)... скромничко ама си е на наще 

- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
Те с това ме караха преди 4 дни
Много съм доволен от колата:

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
С едно бяло Ауди 80 B3 1.6 карб с 4 скорости 
Намерих една снимка куция бял лебед

Намерих една снимка куция бял лебед

Последна промяна от radi_nrj на Вто 29 май 2012 14:59, променено общо 3 пъти.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1992. Шкода 120L
ех този парад на суетата ......
няма такова избиване на комплекси в ранна възраст както по абитурентските балове
и после що е бъкано с келеши ....
няма такова избиване на комплекси в ранна възраст както по абитурентските балове
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
scuba написа:1992. Шкода 120L
А мен - Шкода 105 L - 1989г.

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:ех този парад на суетата ......

Mного точно казано!
Върлят се купища пари за рокли, прически, коли... А народа уж бил беден. Аз отидох с Шкодата (майка ми караше), взех си момичето и си тръгнахме.. Без патардии, без селянии... И се чудя кво толкос се кефят.. Дали знаят къв х*й ги чака от тука на татък?
- burney
- Автомобил: golf 2 audi A4
- Двигател: AAA AHU
Аз пък бях с OPEL Astra GTC през 2008 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Група в фейсбук - "Честито скъпи абитуриенти, от днес вече имате нова социална мрежа - jobs.bg"
Подкрепям напълно мнението на ONE

Подкрепям напълно мнението на ONE
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
ОFFTOPIC
Айде айде
Хората имат един ден в живота си, който трябва да го запомнят. Както аз, ти и всички сме имали 1 единствен абитурентски бал - няма да имаме още 8. Именно затова трябва да му се насладим и да го изживеем на макс, както се казва. Така че не пречи поне този ден човек да си прекара така, както някой хора си прекарват всеки ден. А именно - със скъпа кола, скъпи дрехи, в скъпо заведение. Обясни ми какво му е лошото?!
А относно това „какво толкова се кефят“ - ами кефят се, защото завършват първия сериозен етап от живота си - средното образование. Ся ще кажеш „еееее гоям уй“ да де - само средно нищо не е, но въпреки това за тях както и за мен това е много. Да не говорим, че много от тях са ги приели вече и в университети. Та поради тези причини се радват. И не виждам нищо лошо в това.
/OFFTOPIC
Ааа по темата - на бала си бях с Х5. Бяхме 3 джипа (другите 2 - Q7 и Cayenne) и отидохме да вземем дамите си.
PS Естествено не удобрявам харченето на космически суми за наемане на коли (за моята не съм дал нито 1 лв.), костюми, рокли на цената на Голф 2 и други такива извращения.
scuba написа:...
Айде айде

Хората имат един ден в живота си, който трябва да го запомнят. Както аз, ти и всички сме имали 1 единствен абитурентски бал - няма да имаме още 8. Именно затова трябва да му се насладим и да го изживеем на макс, както се казва. Така че не пречи поне този ден човек да си прекара така, както някой хора си прекарват всеки ден. А именно - със скъпа кола, скъпи дрехи, в скъпо заведение. Обясни ми какво му е лошото?!
А относно това „какво толкова се кефят“ - ами кефят се, защото завършват първия сериозен етап от живота си - средното образование. Ся ще кажеш „еееее гоям уй“ да де - само средно нищо не е, но въпреки това за тях както и за мен това е много. Да не говорим, че много от тях са ги приели вече и в университети. Та поради тези причини се радват. И не виждам нищо лошо в това.
/OFFTOPIC
Ааа по темата - на бала си бях с Х5. Бяхме 3 джипа (другите 2 - Q7 и Cayenne) и отидохме да вземем дамите си.

PS Естествено не удобрявам харченето на космически суми за наемане на коли (за моята не съм дал нито 1 лв.), костюми, рокли на цената на Голф 2 и други такива извращения.
Последна промяна от JaDaWiN на Вто 25 май 2010 9:46, променено общо 1 път.
JaDaWiN написа:... Обясни ми какво му е лошото?!
ами примерно ,че 90% от тези абитуренти "завършват" образованието си и са абсолютно неграмотни, не знаят кой е хан Аспарух, Кирил и Методий, Вазов, не могат да смятат без калкулатор и т.н. и т.н.
затова пък са с огромни претенции с нулево покритие
те това му е лошото !
ама децата не са виновни - мами и тати са за пребиване
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Грамотни, неграмотни са завършили. От там нататък проблемът си остава лично техен. Ако искат могат да учат и да станат интелигентни хора, ако не искат здраве да е. Лично аз съм завършил Първа английска в София и да - имам самочувствието, че не съм от тези 90%, за които говориш. Въпреки това като ученик не съм обръщал внимание на физиката, математиката и химията. Сега уча в ТУ-София и ми е ужасно трудно, защото материалът от училище е в основите на това, което учим. Въпреки това не мисля, че се справям по-зле от другите колеги, защото съм решил и бързо наваксвам пропуснатото. Мисълта ми е, че пропуснатото в училище може да се навакса стига да има воля и стремеж към успех. 
А относно гореспоменатите 90% неграмотни не съм сигурен, че си прав. Съдя по хората, които познавам. Приятелите ми от София не е като да не са грамотни, а се изненадах колко интелигентни и пробивни са и колегите от провинцията, с които се запознах.
Извинявам се за офтопика.

А относно гореспоменатите 90% неграмотни не съм сигурен, че си прав. Съдя по хората, които познавам. Приятелите ми от София не е като да не са грамотни, а се изненадах колко интелигентни и пробивни са и колегите от провинцията, с които се запознах.
Извинявам се за офтопика.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
JaDaWiN написа:...Лично аз съм завършил Първа английска в София...Съдя по хората, които познавам. ...
Виж ся бате... Хората които познаваш са от 1ва Английска... Хората които аз познавам са от СМГ... Недей да ги слагаш в остатъка от 90%... Ела да видиш кво става в 101 СОУ в Надежа или в 33то в Люлин... Там са "ония" 90% за които говорим. Учих в 101во само една година, когат бях в пети клас. В момента 50% от тогавашните ми съученици са в затвора. А тези които ми бяха съученици в СМГ са навън. И се развиват всяка година. Тва е разликата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”