Отново скапания паяк!
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Отново С***АНИЯТ ПАЯК !!!
Като ги видиш, засилваш се и скачащ в колата. Не могат да я вдигнат докато си вътре!!!
digo_pl написа:Като ги видиш, засилваш се и скачащ в колата. Не могат да я вдигнат докато си вътре!!!
Истина ли е тва ? само съм го чувал като подмятане ...
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Uraken написа:digo_pl написа:Като ги видиш, засилваш се и скачащ в колата. Не могат да я вдигнат докато си вътре!!!
Истина ли е тва ? само съм го чувал като подмятане ...
Е няма как да вдигнат кола с човек вътре! Въпроса е каква глоба точно отнасяш... дали само за неправилно паркиране... ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
не давай толкова умни съвети,че ако решат да му треснат един акт по обшинска наредба за неправилно паркиране ще му стане по гадно/по наредбата актовете са от 50 до 200лв в повечето общини/,а актовете по ЗДП за неправилно паркиране са до 50лв,така ,че горе долу същото.
Колега,другия път като видиш знак забранено паркиране и престой по добре не паркирай и ще си спестиш за маслото и нафтица.
А и като пълноправни водачи на МПС е глупаво да питате докъде важат знаците,все пак сте взели книжки и трябва да знаете правилата за движение.Знаците важат до отменяш тяхното действие знак,или до следвщо кръстовище
Колега,другия път като видиш знак забранено паркиране и престой по добре не паркирай и ще си спестиш за маслото и нафтица.
А и като пълноправни водачи на МПС е глупаво да питате докъде важат знаците,все пак сте взели книжки и трябва да знаете правилата за движение.Знаците важат до отменяш тяхното действие знак,или до следвщо кръстовище

- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте:)))
искам само да кажа на колегата ---digonii
че в пазарджик съм виждал да вдигат колата на началника на кат както и кола с бебето вътре -не се знае на какви тъпаци може да попаднеш
а към темата мога да кажа че тея са адски гадни к.........та на мен лично са ми вдигали колата за около 15 секунди на ОМВ-гарата във Варна.,влязох да питам в един магазин дали имат автозарядно за телефона ми и докато се обърна тия ги нямаше
А що се отнася до златните мога да ти кажа следното...търсиш винаги място на паркинга на някои хотел освен това е трябвало веднага да снимаш и ти каква е ситуацията без да се саморазправяш с тея гултаци,ама системата е толкова тромава че надали ще ти се иска да обжалваш и т.н
все пак не те познавам де може и да си голям инат:))))
Аз бих направил следното......бих се разходил небрежно до Ривиера няколко пъти и колкото пъти минавам от там толкова пъти ще им режа и гумите:)))
Ако не се лъжа все още трябва да има паяк и на полиграфията там също бих ги навестил....може и някои да го проследя да го нацеля един в муцунката:)))
Поздрави
искам само да кажа на колегата ---digonii
че в пазарджик съм виждал да вдигат колата на началника на кат както и кола с бебето вътре -не се знае на какви тъпаци може да попаднеш
а към темата мога да кажа че тея са адски гадни к.........та на мен лично са ми вдигали колата за около 15 секунди на ОМВ-гарата във Варна.,влязох да питам в един магазин дали имат автозарядно за телефона ми и докато се обърна тия ги нямаше
А що се отнася до златните мога да ти кажа следното...търсиш винаги място на паркинга на някои хотел освен това е трябвало веднага да снимаш и ти каква е ситуацията без да се саморазправяш с тея гултаци,ама системата е толкова тромава че надали ще ти се иска да обжалваш и т.н
все пак не те познавам де може и да си голям инат:))))
Аз бих направил следното......бих се разходил небрежно до Ривиера няколко пъти и колкото пъти минавам от там толкова пъти ще им режа и гумите:)))
Ако не се лъжа все още трябва да има паяк и на полиграфията там също бих ги навестил....може и някои да го проследя да го нацеля един в муцунката:)))
Поздрави

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
В 99%-та паркингите на хотелите са забранени за външни лица, само за гости с бележка на предния прозорец :]
ПП: А на златните паркирането почти на всякъде е забранено ;]
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Паркирането е позволено на всякаде където има паркинг, плащаш си и си ти 
Мен миналата година до Адмирал се опитаха да ми вдигат служебния бус, като ги видях и като им казах, че ако нещо вътре се счупи или нарани ще искам от тях парите и има стока за 5000лв, да видиш как бързо избегаха мършите.
Другия начин е завиваш максимално на дясно или на ляво, скобата така няма как да я сложат, а ако я сложат ще ти наранят калника (при вдигането), а повярвай ми паяк да ти охлузи или направи нещо на колата, вече може да ги съсипеш

Мен миналата година до Адмирал се опитаха да ми вдигат служебния бус, като ги видях и като им казах, че ако нещо вътре се счупи или нарани ще искам от тях парите и има стока за 5000лв, да видиш как бързо избегаха мършите.
Другия начин е завиваш максимално на дясно или на ляво, скобата така няма как да я сложат, а ако я сложат ще ти наранят калника (при вдигането), а повярвай ми паяк да ти охлузи или направи нещо на колата, вече може да ги съсипеш

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Uraken написа:пък и 1 приятел точно там видях говорихме за тънка нафтичка ... разбираш кво му е на всеки млад който постоянно е в резерва
Ти ще караш малко с крадена нафта, после пък на теб паяка ще ти крадне 56лв... в природата цари равновесие, нали знаеш
Е да де, ама колегата ще се бори със статуквото, както сам спомена

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нали искате да има закони...
Като го отнесе някой обаче трябва да четем 10 страници как той бил прав ама го глобили и как ако може да не си плати...
Мърши били, че си вършели работата... WTF !?
Като го отнесе някой обаче трябва да четем 10 страници как той бил прав ама го глобили и как ако може да не си плати...
Мърши били, че си вършели работата... WTF !?
КОНСТИТУЦИЯ на Република България
Цялата държавна власт произтича от народа.Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
Rad3v написа:В 99%-та паркингите на хотелите са забранени за външни лица, само за гости с бележка на предния прозорец :]
Малкото места, където не е забранено е заето от хора, дето си бачкат там. В събота имах работа на Златните, та се чудех дали има някъде платен паркинг. С колегата седнахме да хапнем точно до Адмирала и за половин час паякът мина точно 3 пъти.
На Константин и Елена си има, 4 кинта на ден ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Само не разбрах как точно трябва да ти се помолят колегите да си изместиш колата,при положение че си в нарушение и не се подвеждай да си правиш експерименти да влизаш в колата като ти я вдигат защото може да ти срува повече от 500лв акта по ЗМВР за неизпълнение на разпореждане,а по отношение на това да ги съдиш ако накой адвокат ти каже че ще ги осъди му кажи че глоби до 50 лв не се обжалват
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
AmW написа:Нали искате да има закони...
Мърши били, че си вършели работата... WTF !?КОНСТИТУЦИЯ на Република България
Цялата държавна власт произтича от народа.Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
да те успокоя ;тук е 136евро на вдигане и по десет евро на ден ако не си потърсиш колата същия ден.4увството е кофти ама по всяка вероятност си бил в нарушение
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
136 евро платих аз 2008ма + 35 евро на полицията (имам в предвид глоба).
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
добре де...аз чесно да си кажа съм работил на няколко места и нямам проблем с паркирането,,,,ама толкова ли не може да е намери общ тон с някои охранител там да направи малко изключение.
според мен всичко опира до това дали имаш желание:)))
аз един ден как се изнервих на синя зона ......
ама тва е друга тема:)))

според мен всичко опира до това дали имаш желание:)))
аз един ден как се изнервих на синя зона ......
ама тва е друга тема:)))

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”